ANTI-KIM ANVENDELSESOMRÅDER

Brug Anti-Kim til rengøring, desinficering, som lugtfjerner og antistatisk spray. Anti-Kim er et produkt med mange anvendelsesmuligheder.
Se mere herunder: 

Udendørs rengøring

SÅDAN BRUGER DU ANTI-KIM TIL UDENDØRS RENGØRING:

Anti-Kim rengører og desinficerer samt fjerner de udendørs belægninger, der er opstået i løbet af vinteren, på overflader som f.eks. skilte, facader, fliser og hegn.

Så let er det:

  • Påfør med sprøjte (evt. Gloria Hobby Prima), klud eller børste i 25 % opløsning eller mere, afhængig af mængden af snavs der skal fjernes
  • Sørg for at overfladen er helt våd
  • Lad Anti-Kim opløsningen tørre ind på overfladen
  • Vask efter med rent vand efter 24-48 timer

Anti-Kim er effektiv til udvendig rengøring af fliser, hegn, træværk og murværk mv.  10 ltr. opløsning rækker til 100 m2 ved udlægning med tryksprøjte.


Lugtfjerner

Ejendomsservice

Skralderum og affaldsskakter kan med fordel sprøjtes over med en 5 % Anti-Kim opløsning for at forhindre formering af bakterier og dermed dårlig lugt. Specielt i varme somre kan det være nødvendigt at oversprøjte skraldecontainere ol. flere gange om dagen. Anti-Kim kan ligeledes benyttes for at fjerne lugten af urin og opkast i trappeopgange og udendørs. 

Dyrlæge, kennel og stalde

Anti-Kim kan både benyttes til desinficering af lokaler og redskaber, samt til rengøring af bure og områder der lugter af urin og afføring. 
De anvendte områder rengøres grundigt med et all-round rengøringsmiddel som f.eks. Combi-Plus eller Hydrosol. Afskyl med rent vand og foretag desinficering/lugtfjerning med en 3 % opløsning. For udendørs lugtfjerning se metode under ejendomsservice.

Har du en udfordring med lugt, skimmel, bakterier eller statisk elektricitet hjælper vi gerne med en løsning. Kontakt os


Desinficering

Fødevareindustrien

Anti-Kim er veterinærgodkendt til desinfektion i fødevarebranchen. Efter endt rengøring desinficeres redskaber, borde, vægge, kølerum ol. med Anti-Kim i en 3 % opløsning. Brug sprøjte, svamp eller klud. Skyl altid efter med rent vand hvor overfladen kan komme i kontakt med fødevarer.

Skadeservice

I forbindelse med skader efter vand, er det væsenligt at undgå opbygning af skimmelsvamp og bakterier på de berørte områder. Begræns først skaden. Sprøjt derefter Anti-Kim på alle vaskbare overflader for at undgå spredning af bakterier og svamp.

Bliv klogere på vores sortiment til skadeservice her.

Daglig rengøring

Køleskabe, baderum og andre områder, der kan videregive smitte, kan med fordel afvaskes med Anti-Kim i 3 % opløsning efter endt rengøring. Køleskabe skal efterfølgende afvaskes med rent vand.

Antistatisk middel

Anti-Kim fjerner statisk elektricitet fra tekstiler og plast mv. . 

  1. Lav en 2 % Anti-Kim opløsning som sprayes på den statiske overflade i et jævnt lag til overfladen bliver våd. 
  2. Lad Anti-Kim opløsningen tørre og den statiske elektricitet er væk. 

Særdeles effektiv på gulvtæpper af syntetiske materialer, samt plastkasser til fødevarebranchen (se også desinficering i fødevareindustrien).