Hent rengøringsvejledninger til din branche

Vi udvikler professionelle rengøringsmidler til stort set alle brancher. 

Har du brug for rådgivning til netop din branche, kan du sikkert finde hjælp i en af vores branchevejledninger. For at få adgang til rengørings vejledningerne skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vores nyhedsbreve som udkommer 1 -2 gange om måneden. Du har til enhver tid mulighed for selv at bestemme hvor meget du vil høre fra os, eller helt at framelde dig i dit første nyhedsbrev.   

Tilmeld dig her og få adgang til vores vejledninger med det samme.


Tips til café og restaurationsbranchen 

Du kan også se hvordan vi kan hjælpe netop din branche herunder:

Rengøringsservice

Skadeservice

Transport

Wind

Food

 

Samtykkeerklæring (nyhedsmails)

Jeg giver hermed Knud E. Dan A/S tilladelse til at registrere og behandle mine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken.

Vi indhenter og opbevarer dine data for, at vi kan sende relevante nyheder, tips & tricks samt gode tilbud til dig.

Vi gemmer kun følgende data: Navn, E-mail, Firma og Interesser, så vi er i stand til at udvælge relevant information til netop dig.

Ved dette samtykke giver du tilladelse til at vi opbevarer ovennævnte data, samt at vi kan tracke din færden på vores website. 

Vælg hvilken type information du ønsker at modtage fra os og tryk OK. 

Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer personlige data her...

Du har ret til at få indsigt i, ændret og slettet de personoplysninger, som vi har registeret og behandler om dig.

Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os ved at svare på denne e-mail eller ved, at kontakte vores kundeservice på ordremodtagelse@knudedan.dk.Bemærk også at du på siden med tips & tricks kan se hvordan vi løser alverdens rengørings udfordringer for vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle udfordringer som vores erfarne rengøringskonsulenter kan vejlede om.