Effektive rensemidler til vindmølleservice 


Knud E. Dan A/S har snart 60 års erfaring med udvikling og salg af effektive rense- og rengøringsmidler. Vores specialudviklede rensemidler til vindmøllebranchen, bliver til dagligt brugt til service og reparation af vindmøller, hos de største i branchen. Du kan få vores lille windguide tilsendt på e-mail ved at udfylde nedenstående. 

Guiden giver dig tips til de bedste rensemidler til branchen. 


Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev målrettet windservice branchen? 

Vi sender nyheder forbeholdt branchen et par gange om året. 

De oplysninger, vi registrerer, begrænser sig til dit navn, firma, e-mailadresse, telefonnummer og interesser. Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer personlige data her... Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.   

Industrielle rensemidler

Vores produktsortiment dækker over effektive produkter fra de mest miljøvenlige og svanemærkede produkter, til super effektive industri rensemidler, der hurtigt fjerner f.eks. fastgroet snavs, olierester, rust og korrosion. Vores produkter afhjælper:

  • olie og snavsfjerning i nacelle
  • rengøring af vindmølletårn og vinger
  • fjerner rust og korrosion
  • desuden haves rekvisitter samt materiale til olieopsugning ol.   


Hjælp til produktvalg med fokus på mennesker og miljø.   

Når du vælger produkter fra Knud E. Dan A/S til dit daglige arbejde med service og reparation på vindmøller, hjælper vi gerne med til at finde de mest effektive produkter til opgaverne, der samtidigt tager hensyn til mennesker og miljø

Har du brug for hjælp til at finde de midler og metoder der passer netop dit behov er du velkommen til at kontakte vores konsulenter på området.


FÅ KONTAKT TIL EN SALGSKONSULENT

DU FÅR HJÆLP TIL VALG AF DE RETTE RENGØRINGSMIDLER OG REKVISITTER.


Kontaktformular - bliv kontaktet af en salgskonsulent

Eller kontakt os på: ordremodtagelse@knudedan.dk eller tlf: +45 4369 2422