Effektive rensemidler til vindmølleservice 

Leder du efter en mere effektiv måde at rense vindmøller på? 

Knud E. Dan A/S har udviklet og solgt effektive rengøringsløsninger i over 60 år. Vores produkter er designet specielt til vindmølleindustrien, og bruges hver dag af de største virksomheder i branchen til service og reparationer.  


Industrielle rensemidler

Knud E. Dan A/S tilbyder en bred vifte af miljøvenlige og effektive industrielle rengøringsprodukter. Vores produkter er designet til hurtigt at fjerne snavs, olie, rust og korrosion fra udstyr og maskiner. 

Du kan stole på, at vores produkter renser dit udstyr sikkert og effektivt. Vores produkter bakkes op af mange års erfaring i industri rengøringsindustrien, så du ved, at de får arbejdet gjort rigtigt. Kontakt os i dag for at lære mere om vores serie af industrielle rengøringsprodukter, og find alle vore guides og produkter her på siden!

  • olie og snavsfjerning i nacellen
  • rengøring af vindmølletårn og vinger
  • fjerner rust og korrosion
  • desuden haves rekvisitter samt materiale til olieopsugning ol.   


Vi tilbyder Hjælp til produktvalg med fokus på mennesker og miljø.   


Knud E. Dan A/S har den perfekte løsning til dig – produkter, der både er effektive og tager hensyn til mennesker og  miljø.  

Vi forstår vigtigheden af at finde de rigtige værktøjer til jobbet, og vores team af eksperter er her for at hjælpe dig med at finde det, du har brug for.  Du kan stole på, at vi giver dig kvalitetsprodukter, der vil gøre dit arbejde lettere og mere effektivt. Derudover leder vi altid efter måder at reducere miljøpåvirkningen på, så du kan have det godt med at bruge vores produkter.  Vi har udviklet en guide til dig der arbejder med vindmøller. 

 


Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev ? 

Vi sender nyheder forbeholdt branchen et par gange om året. 

NYHEDSBREV TILMELDING

De oplysninger, vi registrerer, begrænser sig til dit navn, firma, e-mailadresse, telefonnummer og interesser. Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer personlige data her... Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.