Katrin sæbeboks 

Hos Knud E. Dan A/S bestræber vi os på at udbyde et stort sortiment af hygiejne- og rengøringsprodukter, og vores sæbedispensere er ingen undtagelse. Nedenstående produkter er i høj kvalitet og vil være essentielle at have på arbejdspladsen med mange ansatte og mange hænder, som skal vaskes og rengøres. 

Udvalgte dispensere kan både bruges til flydende sæbe, skumsæbe og desinfektion alt efter dine behov, præferencer og ønsker. Tjek også vores udvalg af sæbe tiltænkt vores sæbedispensere. Udvalgte modeller fås bl.a. uden parfume og farve og er dermed skånsom mod din hud. 

Find din elektriske sæbedispenser her 

Klik på de enkelte produkter for at finde yderlige informationer samt hvilken form for sæbe, desinfektion etc., der er anbefalet for den enkelte dispenser. Du vil bl.a. kunne finde elektriske sæbedispensere, som er mere hygiejniske at bruge, da de ikke på noget tidspunkt kommer i kontakt med beskidte hænder. 

Skulle du derfor have spørgsmål til vores webshop eller mangler du et godt råd i forbindelse med vores sæbedispensere, kan du altid kontakte vores dygtige konsulenter, som vil gøre deres for at hjælpe dig. Når du samler dine ordre leverer vi fragtfrit i hele Danmark, og vi vil gøre vores for, at du har dine varer indenfor 3 arbejdsdage.