Rengøringsinstruks til desinficering

For at minimere risikoen for at blive smittet med virus og andre sygdomme, er der nogle forholdsregler der med fordel kan følges. Bakterier og vira lever i snavs og hudfedt på ikke rengjorte overflader. Det er derfor altafgørende jævnligt at rengøre med vand og sæbe samt at desinficere kritiske områder med hyppig håndkontakt; som dørhåndtag, kontakter, computere, kopimaskiner, tastaturer, toilet armaturer, køleskabslåger osv. Således at virus ikke kan formere sig.

HUSK: at desinfektion; kan ikke stå alene!


DESINFEKTION AF OVERFLADER HVOR MANGE FÆRDES 

Sådan sikrer du fornuftig rengøring og desinfektion af håndtag, kontakter, borde, stænger (tog og bus) og på områder hvor der dagligt færdes mange mennesker:

Rengøring med Polér-Mix 

  1. Sprøjt Poler-Mix på overfladen
  2. Aftør med papir eller tørre klude (skift kluden ofte)

Desinfektion med O2 tabs 

  1. Opløs 1 stk 6 gram O2-tabs i 2,5 ltr vand (2,5 ltr dunk) opløsningen er aktiv i ca 2 uger i dunken
  2. Opløsningen hældes på 0,5 ltr flasken med klaplågs kapsel
  3. Hæld blandingen på kluden og påfør overfladen
  4. Lad virke et øjeblik, og tør efter med rene klude eller papir

Bestilling:

20051101...Poler-Mix 1/2 ltr. (Se brugervejledning PI)

53071........O2-Tabs 50 stk./ds (Se brugervejledning PI)

0910.........Dunk 2,5 ltr (til opløsning af O2-Tabs)

0812.........Kapsel til 2,5 ltr dunk

0920.........Flaske 1/2 ltr (til O2-Tabs blanding)

0812.........Kapsel m/klap til 1/2 flaske

Send din bestilling af ovenstående på mail: ordremodtagelse@knudedan.dk eller kontakt os telefonisk.


Rengøringsinstrukser

Rengøringsinstruks til desinficering på skoler, i virksomheder, supermarkeder, vuggestuer og børnehaver

Vi vil gerne gøre det let for dig som kunde at gå i gang med opgaven. Vi har derfor udarbejdet 4 forskellige rengørings instrukser der beskriver arbejdsopgave, anbefalet produkt og metode. Du kan hente og udskrive rengørings instrukserne herunder. De produkter vi anbefaler i vores rengørings instrukser, finder du ganske enkelt her på hjemmesiden i kataloget til venstre. Ved klik på produktets billede kan du få mere at vide om produktet, du kan desuden udskrive SDS datablade og brugsvejledninger på alle midlerne.Her kan du hente rengøringsinstrukser til desinficering på skoler, i virksomheder, supermarkeder, vuggestuer og børnehaver:
(bemærk at rengøringsplanerne er udarbejdet i A3 format, men kan på de fleste printere også skrives ud på A4 papir)


Vigtigt med hånddesinfektion i dagligdagen

WHO's råd til at undgå smitte, er at udføre god håndhygiejne ved hjælp af alkoholbaseret hånddesinfektion eller omhyggeligt at vaske hænderne med vand og sæbe. Man skal undgå direkte kontakt med smittede personer og undgå at berøre ansigt og øjne.Desinfektion må ikke stå alene

Husk dog at en grundig rengøring og desinfektion af lokaler og løsøre ikke alene kan hindre smitte med vira i at florere. Det er også vigtigt med regelmæssig og grundig håndhygiejne, samt at undgå tæt kontakt med personer der evt. kan være smittede. 

Har du et rengørings problem eller spørgsmål til metoder og brugen af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 43 69 24 22 eller her… Du kan også se om vi allerede har løst problemet et andet sted, ved at kigge vores Tips & Tricks igennem.