Toiletpapir 

Stort udvalg af toiletpapir til erhverv og industri! Køb toiletpapir fra kendte mærker som Katrin, Tork og Careness. Oplev mange fordele som kunde hos os! 

Der er ikke noget værre end at løbe tør for toiletpapir eller at tørre sig med noget, der føles som sandpapir. Toiletbesøget skal være behageligt, selvom det ikke just er noget, man snakker højt om. 

Hos Knud E. Dan A/S har vi fokus på at kunne tilbyde et stort udvalg af kvalitetsrige produkter, og her er vores toiletpapir ingen undtagelse. Med vores toiletpapir i høj kvalitet ønsker vi at gøre dit besøg på badeværelset lidt mere behagelig.   

Find forskellige toiletpapirs mærker og størrelser hos Knud E. Dan A/S 

I nedenstående udvalg kan du vælge mellem mærker som Katrin og Careness, og vi udbyder både to- og trelags toiletpapir. Foruden dette kan du vælge, om papiret skal være genbrugs eller ikke genbrugspapir, og om det skal være bleget eller ikke.

Som en sidste ting sælger vi også ruller i forskellige størrelser. Tag derfor stilling til, om papiret skal være af normal størrelse, så det passer til badeværelset, eller om der skal købes gigantruller til de større dispensere på arbejdet. 

Har du spørgsmål vedrørende vores toiletpapir eller noget helt andet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.