Skuresvampe - rengøringssvampe - grydesvampe

Her finder du rengøringssvampe til alle formål. Vi har både skuresvampe, grydesvampe, afsæbningssvampe og sågar mirakelsvampe. Kræver din opgave bedre skureevner skal du måske kigge efter skurenylon.


Hvis rengøring er dit erhverv, kræver det nogle gode svampe, så du kan udføre dit job professionelt og ordentligt. Det kan for eksempel være, at der er blevet tegnet på bordet, eller der er striber fra sko på linoleumsgulvet. Sådanne opgaver kræver det rette værktøj. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige rengøringssvampe, som helt sikkert kan klare opgaven med kuglepen på bordet og sko på gulvet. 

 Professionelle svampe til ethvert behov 

Hos Knud E. Dan A/S har vi i mange år ført rengøringsudstyr til professionel rengøring til forskellige brancher, og det gør vi stadig. Med 60 år i branchen har vi god erfaring med det udstyr, som vi sælger, og fordi vi har haft kontakt til mange professionelle brugere af vores udstyr, ved vi også, at det virker, som det skal. Eksempelvis er vores Vileda svampe et af de produkter, der bliver købt igen og igen, fordi de aldrig skuffer. De får opgaven gjort, når de ligger i hånden på en professionel bruger.  

Service hos Knud E. Dan A/S 

Vi har været i branchen i 60 år og lært meget om vores kunder og deres behov, så vi ved, hvad de vil have. Derfor kan vi yde den bedste service uanset hvilken branche du befinder dig i, og hvilke behov der er i virksomheden – så kan vi med garanti være behjælpelige. Vi hjælper blandt andet brancher såsom transport, skadeservice, food, wind og rengøring ikke mindst. 

Vores erfarne konsulenter giver dig gode råd til at vælge de rigtige rengøringsartikler til opgaven. Her finder du alt indenfor rekvisitter til rengøringsfirmaer, kontorrengøring, hjemmeservice og industrirengøring. Vi samarbejder bl.a. med 3M, Vileda og Vikan for at give dig den rette microfiberklud, rengøringssvamp eller rengøringsvogn. Se vort sortiment her på hjemmesiden eller kontakt os for yderligere vejledning.