Hvordan fjernes lugten?

Kælderlugt

Spørgsmål:

Vi har problemer med, at underetagen, som vi sjældent bruger, har kælderlugt. Vi har prøvet at sætte fuld varme på og lufte grundigt ud, men det tager ikke al lugten. har I et produkt, som hurtigt og effektivt kan komme lugten til livs? For god ordens skyld skal jeg nævne, at der ikke er tale om skimmelsvamp

Svar:

Vask vægge, gulve og evt. loft med Combi-Plus og skyl efter med vand, såfremt der er afløb. Ellers vaske efter med en klud vredet i rent vand. Derefter skal alle overflader desinficeres med en 10% Anti-Kim opløsning i vand. Påfør Anti-Kim med en blød børste eller forstøver (brug støvmaske). Hvis dette ikke er nok til at fjerner lugten, kan det blive nødvendigt at leje et ozonanlæg.


Fordærvede madvarer

Spørgsmål:

Jeg har en kummefryser der efter strømafbrydelse har været slukket i 7 dage... da vi kom hjem fra ferie lugtede den fælt og lugten er ikke til at komme af med! Vi har prøvet Rodalon, klorin, Ajax.. ja alt hvad der er værd at prøve. Nogle forslag?

Svar:

Du skal vaske fryseren indvendigt med en 5% Combi-Plus opløsning. Brug en blå el. grøn skurenylon. Vask efter med rent vand. Sprøjt Anti-Kim på ufortyndet med skumsprøjte og lad det sidde i ca. en time. Gentag processen med Anti-Kim 1 time og 2 timer efter. Tør overskydende Anti-Kim op mellem sprøjtningerne. Vask til sidst efter med rent vand. Lad herefter fryseren stå åben indtil lugten er væk. Blæs evt. kold luft (fra en varmeblæser el. lign.) ned i fryseren, og hav altid et vindue åbent. 

Held og lykke med lugtfjerningen. 

Husk at læse vores produkt-informationer grundigt inden arbejdet påbegyndes. Du finder produkt-informationer i kataloget under de relevante produkter, eller klik på de understregede produktnavne her i teksten.