Varesortiment til transporterhverv

Vi har samlet de mest populære rengøringsmidler til transportbranchen i samme gruppe. Se produkterne her.

Rengøringsmidler til transportbranchen 

Har du brug for at rengøre dine værksteder og køretøjer? 

Knud E. Dan A/S har som totalleverandør af rense- og rengøringsmidler og rekvisitter til transportbranchen mere end 60 års erfaring. Vi udvikler og producerer selv produkter, og det kan mærkes – for kombinationen af vores erfaring og vores produktudvikling giver jer nogle af de bedste produkter på markedet. 

Knud E. Dan A/S tilbyder en bred vifte af produkter til rengøring både indvendigt og udvendigt af dine køretøjer, på værksteder og remiser. Vi har produkter specielt designet til rengøring af tog, busser, biler og lastbiler. 

Vores produkter fungerer strålende, og så er de nemme at anvende. Du kan stole på, at vi giver dig de bedst mulige resultater - vi har været i branchen i over 60 år! 

Udforsk nogle af vores guides og vores varesortiment for at lære mere om vores produkter, og hvordan de kan gavne din virksomhed. 

    

Værksteder: 

Har du et værksted, der skal være rent? 

Knud E. Dan A/S tilbyder nogle af de mest effektive industrielle rengøringsprodukter på markedet. Vores produkter er specielt designet til at fjerne olie, fedt og andre former for snavs og meget andet. 

Vi forstår, at det kan være en skræmmende opgave at holde dit værksted rent. Derfor tilbyder vi en bred vifte af produkter, der er designet til at gøre processen så let som muligt for dig.  

Vi udvikler og leverer ekstremt effektive rengøringsmidler til værksteder. Vores samarbejdspartnere har brug for at fjerne olie, fedt, snavs og meget andet. Vi har en lang række produkter i vores sortiment, der er udviklet specifikt til denne type udfordringer.. 

Lær meget mere om vores produkter og deres anvendelse her !


Toge: 

Leder du efter en mere effektiv måde at rense dine togvogne på? 

Knud E. Dan A/S har den perfekte løsning – vores produkter er designet til hurtigt og nemt at rengøre både indvendigt og udvendigt af dine togvogne. 

Vi udvikler også Isfjerner til trin, sammenkoblinger og toiletdøre.  

Offentlige transportmidler er ofte udsat for blandt andet graffiti og lugtgener. Vi har udviklet produkter, der komplet løser disse udfordringer. 

Vores produkter er ikke kun effektive, men de er også nemme at bruge. Du kan bruge dem på enhver type togvogn, lokomotiv eller container – intet problem! 

Hos Knud E. Dan A/S finder du disse og masser af andre rense- og rengøringsmidler specielt udviklet til transportbranchen. Er du i tvivl om den bedste løsning for jer, så kontakt en af vores dygtige konsulenter.


Bus: 

Kollektivtrafikselskaber og -virksomheder, vi kan hjælpe jer! 

I Knud E. Dan A/S har vi en lang tradition for at levere produkter og løsninger, der effektiviserer rengøringen af busser. Vores sortiment indeholder alt fra klosetvæske til sanitetsmidler til rengøring af toiletrum. Vi vil gerne dele vores viden med jer og hjælpe jer med at gøre rengøringen af jeres busser til et konkurrenceparameter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og få direkte adgang til alle vores brancheguides

Som med toge og andet offentligt transport gælder en række udfordringer, som vi kan afhjælpe med vores metoder og produkter. I vores sortiment finder du f.eks effektive midler til udvendig og indvendig vask af busser, herunder klosetvæske og sanitetsmidler til toiletrum. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du direkte adgang til alle vores brancheguides herunder vores "Folder om rengøring af busser."  

Udover at levere de bedste produkter på markedet, så stræber vi efter at yde den bedste service. Det betyder, at du som kunde altid vil få den personlige assistance, du har brug for, når du handler hos os. 

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres behov!


Lastbiler: 

Rengøring af lastbiler er et beskidt job, men nogen skal gøre det. 

Her hos Knud E. Dan A/S forstår vi vigtigheden af at holde dine lastbiler rene – både inde og ude. Derfor tilbyder vi en bred vifte af lastbilrengøringsprodukter, der er hårde mod snavs, men skånsomme mod dit udstyr. 

Rengøring af lastbiler er opdelt i 3 hovedgrene:  

  • Førerhuset; hvor vi udvikler super effektive vaskemidler, der fjerner skidt og møg indendørs, så dine chauffører bliver understøttet i de bedste arbejdsvilkår.  
  • Udvendigt; Drøje midler til at fjerne store mængder af vejsnavs, bremsestøv mm.   
  • Lasten; her tilbyder vi et dækkende sortiment af rengøringsmidler, der er fødevaregodkendte til indvendig rengøring og desinfektion af kølebiler, dyretransporter og lignende. 

Se hele vores sortiment til transportbranchen


Entreprenørmateriel: 

Har du nogle svære pletter, der ikke forsvinder, uanset hvor mange gange du renser dem? 

Vi har specialiseret os i at fjerne seje pletter, som andre rengøringsmidler ikke kan slippe af med. Vores produkter er designet til at være skånsomme mod dine overflader og miljø, men hårde mod snavs og snavs. 

Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte rengøringsløsning til din virksomhed. Vi har en bred vifte af produkter, der er designet specielt til kommerciel brug. Vi tilbyder også skræddersyet rådgivning og vejledning til at hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter til dine behov. 

Alle vores konsulenter er specielt uddannede inden for rengøringskemi og metoder, og har desuden stor erfaring med at vejlede og rådgive om specifikke rengøringstekniske spørgmål. Vi kommer gerne ud på arbejdspladsen for at rådgive om det bedste valg af produkter og metoder med hensyntagen til miljøet og personalet.  

Kontakt os i dag for en konsultation!