Varesortiment til transporterhverv

Vi har samlet de mest populære rengøringsmidler til transportbranchen i samme gruppe. Se produkterne her.

Rengøringsmidler til transportbranchen 

Knud E. Dan A/S har som totalleverandør af rense- og rengøringsmidler og rekvisitter til transportbranchen mere end 60 års erfaring. Vi udvikler og producerer selv produkter, og det kan mærkes – for kombinationen af vores erfaring og vores produktudvikling giver jer nogle af de bedste produkter på markedet.  

Udforsk vores guides og investér i artikler fra vores sortiment til indendørs og udendørs rengøring af toge, busser, lastbiler og biler samt til afrensning af olie. Vores sortiment dækker både indvendig og udvendig rengøring af toge, busser, biler og lastbiler, samt entreprenørmateriel og afrensning af olie og snavs på værksteder.     


Værksteder: 

Vi udvikler og leverer ekstremt effektive rengøringsmidler til værksteder. Vores samarbejdspartnere har brug for at fjerne olie, fedt, snavs og meget andet. Vi har en lang række produkter i vores sortiment, der er udviklet specifikt til denne type udfordringer.
Se f.eks.


Toge: 

Hos Knud E. Dan A/S har vi udviklet produkter, der garanterer grundig, effektiv og let vask af togvogne – både inde og udvendigt. Vores produkter kan benyttes effektivt til udvendig vask af jernbanevogne, lokomotiver, containere mm.

Vi udvikler også Isfjerner til trin, sammenkoblinger og toiletdøre. 

Offentlige transportmidler er ofte udsat for blandt andet graffiti og lugtgener. Vi har udviklet produkter, der komplet løser disse udfordringer. Hos Knud E. Dan A/S finder du disse og masser af andre rense- og rengøringsmidler specielt udviklet til transportbranchen. Er du i tvivl om den bedste løsning for jer, så kontakt en af vores dygtige konsulenter.


Bus: 

Som med toge og andet offentligt transport gælder en række udfordringer, som vi kan afhjælpe med vores metoder og produkter. I vores sortiment finder du f.eks effektive midler til udvendig og indvendig vask af busser, herunder klosetvæske og sanitetsmidler til toiletrum. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du direkte adgang til alle vores brancheguides herunder:  Folder om rengøring af busser. 

Du kan også læse denne artikel om, hvordan Anchersen gjorde rengøring af kollektivbusser til et konkurrenceparameter her.


Lastbiler: 

Rengøring af lastbiler er opdelt i 3 hovedgrene: 


Førerhuset; hvor vi udvikler super effektive vaskemidler, der fjerner skidt og møg indendørs, så dine chauffører bliver understøttet i de bedste arbejdsvilkår. 

Udvendigt; Drøje midler til at fjerne store mængder af vejsnavs, bremsestøv mm.  

Lasten; her tilbyder vi et dækkende sortiment af rengøringsmidler, der er fødevaregodkendte til indvendig rengøring og desinfektion af kølebiler, dyretransporter og lignende.

Se hele vores sortiment til transportbranchen


Entreprenørmateriel: 

Alle vores konsulenter er specielt uddannede inden for rengøringskemi og metoder, og har desuden stor erfaring med at vejlede og rådgive om specifikke rengøringstekniske spørgmål. Vi kommer gerne ud på arbejdspladsen for at rådgive om det bedste valg af produkter og metoder med hensyntagen til miljøet og personalet.  


Vores super effektive rensemidler fjerner nemlig selv vanskelige aflejringer som beton, asfalt og bremsestøv. 

Kontakt os her, hvis I også gerne vil finde de bedste produkter til jeres behov – du kan også udfylde skemaet herunder:

FÅ KONTAKT TIL EN SALGSKONSULENT

DU FÅR HJÆLP TIL VALG AF DE RETTE RENGØRINGSMIDLER OG REKVISITTER.


Kontaktformular - bliv kontaktet af en salgskonsulent

Eller kontakt os på: ordremodtagelse@knudedan.dk eller tlf: +45 4369 2422