Rengøringsmidler til transportbranchen 

 Se guides og køb artikler til indendørs og udendørs rengøring, af toge, busser, lastbiler og biler samt til afrensning af olie. Vores sortiment dækker både indvendig og udvendig rengøring af toge, busser, biler og lastbiler, samt entreprenørmateriel og afrensning af olie og snavs på værksteder.   


Værksteder: 

Effektive midler til afrensning af olie, fedt og snavs til spulevask, gulvvask og daglig rengøring 

Sortiment af oliefjernere 

Værksteder rengøring og affedtning - hent produktskema til industrien


Toge: 

Togvask til udvendig vask af jernbanevogne, lokomotiver, containere osv. Isfjerner til trin, sammenkoblinger og toiletdøre. 

Her i vores webshop finder du masser af rense- og rengøringsmidler specielt udviklet til transportbranchen. Hvis du har behov for specialprodukter er du velkommen til at kontakte en af vores dygtige konsulenter.


Bus: 

I vores sortiment finder du effektive midler til udvendig og indvendig vask af busser, herunder klosetvæske og sanitetsmidler til toiletrum. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du direkte adgang til alle vores branche guides herunder:  Folder om rengøring af busser. 

Læs også: 

Artikel om hvordan Anchersen gjorde rengøring af kollektivbusser til et konkurrenceparameter 


Lastbiler: 

Super effektive vaskemidler, der fjerner selv store mængder vejsnavs og bremsestøv udvendigt. 

Desuden et dækkende sortiment af rengøringsmidler, der er fødevaregodkendte til indvendig rengøring og desinfektion af kølebiler, dyretransporter og lignende. 

Sortiment til transportbranchen


Entreprenørmateriel: 

Vores super effektive rensemidler fjerner selv vanskelige aflejringer som beton, asfalt og bremsestøv. 

Sortiment af olie- og snavs fjernere

Alle vores konsulenter er specielt uddannede inden for rengøringskemi og metoder, og har desuden stor erfaring med at vejlede og rådgive, om specifikke rengøringstekniske spørgmål. Vi kommer gerne ud på arbejdspladsen, for at rådgive om det bedste valg af produkter og metoder med hensyntagen til miljøet og personalet.  


Kontakt os for et mødeVi har udarbejdet et praktisk skema til korrekt valg af vores super effektive rensemidler til industri og auto-branchen. Klik på linket og udfyld vores formular, så får du en e-mail med skemaet tilsendt.