GULVPLEJE - Sikker og korrekt vedligeholdelse af gulvarealer 


SÅDAN FÅR DU FLOTTE GULVE HVER GANG DU VASKER 

  1. Bestem gulvtype
  2. Vælg det rigtige gulvplejemiddel (se video)
  3. Vurder om gulvet trænger til grundrengøring
  4. Vælg metode efter forhold/lokation/gulvtype
  5. Vælg moppesæt/gulvvasker efter forhold
  6. Kontakt os hvis du har brug for professionel bistand

Spar tid og penge, samtidigt med at dine gulve holder sig flotte hele deres levetid. Velkommen til vores Tip & Tricks for professionelle i rengøringsbranchen. I nedenstående video ser du hvorfor du ikke kan behandle alle gulvtyper på samme måde. 


(Ekstern link til YouTube)

Gratis hjælp til gulvpleje

Føler du dig sikker på at gulvene får den rigtige behandling? Med korrekt gulvpleje kan de holde sig flotte hele deres levetid. Bestil en gratis og uforpligtende snak med din professionelle leverandør af gulvplejemidler og rekvisitter. 

Vi tilbyder hjælp til:  

  • Valg af korrekt gulvplejemiddel til alle dine gulve
  • Valg af den bedste metode til netop din arbejdsplads/pladser

Ring på tlf. 43692422 og lav en aftale. 

Udvalget af gulvsæbe, plejesæbe og plejemidler til rengøring af gulve er i dag meget stort. Det kan derfor være svært at vælge det mest effektive produkt til den enkelte situation.  Vælges det rigtige gulvplejemiddel og den rette metode, kan der spares både tid og penge samtidigt med at gulvene holder sig flotte hele deres levetid.  

Her kan du downloade vores vejledning i valg af vaske- og plejemidler til forskellige gulvtyper. I guiden finder du desuden et indblik i, hvilke metoder der er mest miljøvenlige, ergonomiske og økonomiske i brug. 


FÅ KONTAKT TIL EN SALGSKONSULENT

DU FÅR HJÆLP TIL VALG AF DE RETTE RENGØRINGSMIDLER OG REKVISITTER.Tag kontakt til en salgskonsulentEller kontakt os på: ordremodtagelse@knudedan.dk eller tlf: +45 4369 2422