ANTI-KIM ANVENDELSESOMRÅDER

Brug Anti-Kim til rengøring, desinficering, som lugtfjerner og antistatisk spray. Anti-Kim er et produkt med mange anvendelsesmuligheder. Se mere herunder:


Lugtfjerner

Ejendomsservice

Skralderum og affaldsskakter kan med fordel sprøjtes over med en 5 % Anti-Kim opløsning for at forhindre formering af bakterier og dermed dårlig lugt. Specielt i varme somre kan det være nødvendigt at oversprøjte skraldecontainere ol. flere gange om dagen. Anti-Kim kan ligeledes benyttes for at fjerne lugten af urin og opkast i trappeopgange og udendørs.

Dyrlæge, kennel og stalde

Anti-Kim kan både benyttes til desinficering af lokaler og redskaber, samt til rengøring af bure og områder der lugter af urin og afføring. De anvendte områder rengøres grundigt med et all-round rengøringsmiddel som f.eks. Combi-Plus eller Hydrosol. Afskyl med rent vand og foretag desinficering/lugtfjerning med en 3 % opløsning. For udendørs lugtfjerning se metode under ejendomsservice. Har du en udfordring med lugt, skimmel, bakterier eller statisk elektricitet hjælper vi gerne med en løsning.


Kontakt os                                               Læs mere om Anti-kim


Desinficering 

Fødevareindustrien 

Anti-Kim er veterinærgodkendt til desinfektion i fødevarebranchen. Efter endt rengøring desinficeres redskaber, borde, vægge, kølerum ol. med Anti-Kim i en 3 % opløsning. Brug sprøjte, svamp eller klud. Skyl altid efter med rent vand hvor overfladen kan komme i kontakt med fødevarer. 


Skadeservice 

I forbindelse med skader efter vand, er det væsenligt at undgå opbygning af skimmelsvamp og bakterier på de berørte områder. Begræns først skaden. Sprøjt derefter Anti-Kim på alle vaskbare overflader for at undgå spredning af bakterier og svamp. 


Bliv klogere på vores sortiment til skadeservice 


Daglig rengøring 

Køleskabe, baderum og andre områder der kan videregive smitte, kan med fordel afvaskes med Anti-Kim i 3 % opløsning efter endt rengøring. Køleskabe skal efterfølgende afvaskes med rent vand.


 Antistatisk middel 

Anti-Kim fjerner statisk elektricitet fra tekstiler og plastic mv. Lav en 2 % Anti-Kim opløsning som sprayes på den statiske overflade i et jævnt lag til overfladen bliver våd. Lad Anti-Kim opløsningen tørre og den statiske elektricitet er væk. Særdeles effektiv på gulvtæpper af syntetiske materialer. samt plastic kasser til fødevarebranchen (se også desinficering i fødevareindustrien).


Links: 

Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.


BLIV KLOGERE PÅ RENGØRINGSMIDLER. . . 

Her får du mulighed for at få de seneste nyheder om rengøringsmidler, rekvisitter og metoder direkte i din inbox. Vælg den eller de brancher du gerne vil høre nyt fra og klik OK. Vi sender kun nyheder når der er noget relevant for branchen og du får på alle nyhedsbreve mulighed for at ændre præferencer eller framelde dig alle nyhedsbreve. 

Jeg giver hermed Knud E. Dan A/S tilladelse til at registrere og behandle mine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken. Vi indhenter og opbevarer dine data for, at vi kan sende relevante nyheder, tips & tricks samt gode tilbud til dig. Vi gemmer kun følgende data: Navn, E-mail, Firma og Interesser, så vi er i stand til at udvælge relevant information til netop dig.