Rengøringsmidler engros 

Mangler du rengøringsmidler til dagligt forbrug, industrielle rengørings- og renseopgaver, foodrengøring etc. står vi hos Knud E. Dan A/S altid klar med et stort udvalg af produkter til dig. Vi dækker branchens behov fra A-Z indenfor rengøringsmidler og rekvisitter. 

Hos os bliver der produceret nogle af markedets absolut bedste produkter, og som totalleverandør kan vi opfylde behovet til både daglig-, hoved- og industrirengøringen. Hensigten er at være markedets bedste leverandør og samarbejdspartner, lige så vel som vi ønsker at levere de bedste rengøringsmidler som engros.

Du finder alle vores produkter og priser i produktkataloget her på siden. Har du spørgsmål til produkter, eller er der varer, som du ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter.


Find det du mangler her!


Rengøringsmidler til erhverv til alle formål

Der er mange gode grunde til, at du bør prioritere rengøring af din virksomhed. Med de mange forskellige områder i virksomheden, som ofte skal gøres rent, kan det betale sig at vælge nogle gode rengøringsartikler til erhverv fra en professionel leverandør, som kan sikre dig den kvalitet og den effektivitet inden for rengøring, som du efterspørger.

Ved at købe engros-rengøringsartikler og engros-rengøringsmidler hos Knud E. Dan A/S får du alt det, du skal bruge for at rengøre din virksomhed. Med de mange forskellige rengøringsartikler til engros på vores varelager, kan du være sikker på, at ikke et eneste hjørne af din virksomhed bliver efterladt med snavs.

Derfor skal du rengøre din virksomhed med professionelle rengøringsmidler til erhverv

En ren virksomhed kommer med mange fordele som eksempelvis:

  • Et rart arbejdsmiljø for dine medarbejdere
  • Gode signaler til kunder, andre besøgende og eventuelle samarbejdspartnere
  • En forlænget levetid på inventar og maskiner i din virksomhed

Et godt og rent arbejdsmiljø er således vigtigt for at sikre en høj arbejdsglæde blandt medarbejdere på arbejdspladsen. Mens en ren og pæn virksomhed på samme måde er helt afgørende for at give gode førstehåndsindtryk til kunder og samarbejdspartnere, når de besøger dine lokaler.

Rekvisitter – støvsugere – papir og poser

Foruden rengøringsmidler, som du finder ovenfor, forhandler vi også rekvisitter, forbrugsvarer, maskiner, rengøringsvogne, støvsugere osv. Klik på PRODUKTER i topbanneret, eller søg efter det du mangler i vores søgefunktion.

Få de mest effektive rengøringsmidler til erhverv hos Knud E. Dan A/S

For at opnå det bedste resultat er det ikke nok at have et godt og seriøst kemiprodukt. Kemi og viden hænger sammen og er to vigtige faktorer. Gennem årene har vi fået opbygget godt med viden, som vi ønsker at kunne dele og give videre til vores kunder. Skulle du derfor have spørgsmål til vores webshop eller mangler du et godt råd i forbindelse med et rengøringsmiddel, kan du altid kontakte vores dygtige konsulenter.

Under vores tips og tricks har vi også opstillet en lang række gode råd til rengøringen. Når du handler her på siden, får du fri fragt v. køb over 800 kr.


NYHEDSBREVE


modtag nyheder fra Knud E. Dan A/S

For at opnå det bedste rengøringsresultat er det ikke nok at have et godt og seriøst kemiprodukt. Kemi og viden hænger sammen og er to vigtige faktorer.
Knud E. Dan A/S har opbygget godt med viden om rengøringsmidler og metoder, som vi ønsker at kunne dele og give videre til dig. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her og modtag vigtig viden til din branche.