Rengøringsmidler engros 

Mangler du rengøringsmidler til dagligt forbrug, industrielle rengørings- og renseopgaver, foodrengøring etc. står vi hos Knud E. Dan A/S altid klar med et stort udvalg af produkter til dig. Vi dækker branchens behov fra A-Z indenfor rengøringsmidler og rekvisitter. 

Hos os bliver der produceret nogle af markedets absolut bedste produkter og som totalleverandør, kan vi opfylde behovet til både daglig, hoved og industrirengøringen. Hensigten er at være markedets bedste leverandør og samarbejdspartner, lige så vel som vi ønsker at levere de bedste rengøringsmidler som engros.

Du finder alle vores produkter og priser i produktkataloget her på siden. Har du spørgsmål til produkter, eller er der varer du ikke finder ? er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter.


Find det du mangler her!


Rekvisitter - støvsugere - papir og poser 

Foruden rengøringsmidler som du finder ovenfor, forhandler vi også rekvisitter, forbrugsvarer, maskiner, rengøringsvogn, støvsugere osv. Klik på PRODUKTER i topbanneret eller søg - det du  mangler i vores søgefunktion. 


Få de mest effektive rengøringsmidler til erhverv hos Knud E. Dan A/S

For at opnå det bedste resultat er det ikke nok at have et godt og seriøst kemiprodukt. Kemi og viden hænger sammen og er to vigtige faktorer. Gennem årene har vi fået opbygget en masse viden, som vi ønsker at dele og give videre til vores kunder.  Skulle du derfor have spørgsmål til vores webshop eller mangler du et godt råd i forbindelse med et rengøringsmiddel, kan du altid kontakte vores dygtige konsulenter

Under vores tips og tricks har vi også opstillet en lang række gode råd til rengøringen.