Vi er totalleverandør af rense- og rengøringsmidler samt rekvisitter til erhverv. Her får du...

RENGØRINGSMIDLER

FRI FRAGT > 800 KR

HENT GUIDES OG SDSTILBUD OG NYHEDER

Nyheder fra Knud E. Dan A/S

3 shortcuts til nyheder fra Knud E. Dan A/S 
Hent håndbog til daglig rengøring og specialopgaver

Vores specialmidler gør det let også at varetage de lidt mere specielle opgaver - du får samtidigt gode råd og vejledning til de bedste metoder. Hent håndbogen nu og få hjælp til svær afkalkning, skimmel og vandskader, lugtgener, oliespild for ikke at nævne den daglige rengøring .

Miljø og ansvarlighed

Hos Knud E. Dan A/S har vi altid været i front, når der blev snakket om miljø og kvalitetsstyring, etik osv. Vi har implementeret alle disse ting i vores virksomheds struktur for efterhånden mange år siden. 

Hos Knud E. Dan A/S både udvikler, producerer og sælger vi rense- og rengøringsmidler til storforbrugere og til industri, og vi har et stort udvalg af kvalitetsrige og brugervenlige rengøringsartikler. Med 60 års ekspertise indenfor området, står vi altid klar som pålidelige og troværdige rådgivere, hvis der skulle opstå spørgsmål angående vores produkter, anvendelse af specifikke midler eller noget tredje.På vores webshop spænder vores sortiment bredt, og vi udbyder blandt andet artikler til daglig-, industri- og food rengøring, lige så vel som vi har et utal af produkter indenfor støvsugere og maskiner, handsker og hygiejne, papirvarer etc. Vores store udvalg giver dig mulighed for at finde netop de rengøringsmidler, du skal bruge for at kunne udføre dit rengøringsjob.


FÅ KONTAKT TIL EN SALGSKONSULENT

DU FÅR HJÆLP TIL VALG AF DE RETTE RENGØRINGSMIDLER OG REKVISITTER.

Eller kontakt os på: ordremodtagelse@knudedan.dk eller tlf: +45 4369 2422