Lagersalg 

Hos Knud E. Dan har vi et stort udvalg af varer, så du med garanti finder det, du skal bruge til rengøring - professionel brug. Vi holder også øje med markedet og udskifter løbende i vores sortiment, så det matcher vores kunders behov. Derfor vil der også være varer, som udgår fra vores lager, og som vi derfor sælger ud af. 

Det er her, du ofte vil kunne gøre et kup, for vi sælger varerne til nogle rigtig favorable priser. Udvalget vil variere meget, så det er en god idé at holde øje med siden. Vi sætter de nedsatte varer til salg i enkelt styk og i større partier, så der er ofte mulighed for at gøre en rigtig god handel. Har du spørgsmål til nogle af produkterne, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.


Få tilbud, tips og tricks og gode nyheder om rengøringsmidler og rekvisitter

Bliv klogere på rengøring og få gode tilbud 

Her får du mulighed for at få de seneste nyheder om rengøringsmidler, rekvisitter og metoder direkte i din inbox.. Vi sender kun nyheder når der er noget relevant for branchen og du får på alle nyhedsbreve mulighed for at ændre præferencer eller framelde dig alle nyhedsbreve.  

Det er specielt vigtigt for dig der er ansvarlig for virksomhedens sikkerhed at du tilmelder dig listen med sikkerhed og datablade.