Bliv klogere på rengøring og få gode tilbud

Her får du mulighed for at få de seneste nyheder om rengøringsmidler, rekvisitter og metoder direkte i din inbox.. Vi sender kun nyheder når der er noget relevant for branchen og du får på alle nyhedsbreve mulighed for at ændre præferencer eller framelde dig alle nyhedsbreve. 

Det er specielt vigtigt for dig der er ansvarlig for virksomhedens sikkerhed at du tilmelder dig listen med sikkerhed og datablade.  

Læs mere om sikkerhedsdatablade, brugervejledninger og arbejdspladsbrugsanvisninger her.Samtykke

Samtykkeerklæring (nyhedsmails) Jeg giver hermed Knud E. Dan A/S tilladelse til at registrere og behandle mine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken. Vi indhenter og opbevarer dine data for, at vi kan sende relevante nyheder, tips & tricks samt gode tilbud til dig. 

Vi gemmer kun følgende data: Navn, E-mail, Firma og Interesser, så vi er i stand til at udvælge relevant information til netop dig. 

Ved dette samtykke giver du tilladelse til at vi opbevarer ovennævnte data, samt at vi kan tracke din færden på vores website.  

Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer personlige data her... 

Du har ret til at få indsigt i, ændret og slettet de personoplysninger, som vi har registeret og som omhandler dig. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os ved at svare på denne e-mail eller ved, at kontakte vores kundeservice på ordremodtagelse@knudedan.dk.