Se vores graffitifjernere her

Graffitiafrensning og beskyttelse

Normalt anbefaler vi at man overlader graffitiafrensning til professionelle. Arbejder du professionelt med graffitiafrensning og beskyttelse mod graffiti, kan du se hele vores sortiment af effektive malingfjernere og rensemidler her.


Skal du blot fjerne graffiti tags på toiletdøre? 

Ved mindre opgaver indendørs, hvor der skal fjernes tags  af tusch og spraymaling på overflader som vinyl, klinker, beton og glas, kan man dog ofte med stor succes fjerne forureningen med vores Graffiti-wipes eller Tusch Graffiti-Fjerner mild. 

Brug graffiti rens med forsigtighed så underlaget ikke bliver ødelagt. Lav evt. en frimærkeprøve hvis du er i tvivl om, hvorvidt underlaget kan tåle behandlingen. 


"Kan jeg beskytte muren mod graffiti?

Ja - du skal påføre en barriere der hindre graffiti i at hæfte på overfladen. Brug Anti-Graffiti 24-7 til ru overflader som murstensfacader ol. og Graffiti-stop til glatte overflader som på skilte og ruder."

"Hvad kan man fjerne graffiti med?

Små tags på toiletdøre ol. kan fjernes med Graffiti-wipes eller Tusch-Graffitifjerner mild."

"Kan jeg fjerne graffiti maling fra min bil?

Billak kan godt tage skade af graffitifjerner, så vær varsom med husholdningsråd og graffiti-fjernere i håndkøb. Hent vores metodediagram for graffitiafrensning online eller kontakt en professionel, inden du går i gang."Tips til graffitifjerner

Vores graffitifjerner serie er udviklet til effektiv fjernelse og forebyggelse af graffiti og tags. Men blot fordi vi kan sælge dig nogle gode gemmenprøvede graffiti produkter er det ikke ensbetydende med at opgaven bliver let. Normalt anbefaler vi, at man overlader graffitiafrensning til professionelle. Og hvorfor er det så svært? 

1) der findes mange former for overflade og graffitiforurening 

2) har du det nødvendige sikkerhedsudstyr, og det rigtige, professionelle værktøj til opgaven? 

3) temperaturen spiller også ind 

4) skal der laves anti-graffiti behandling efterfølgende? 

Du kan få besvaret dine spørgsmål ved at hente vores graffitifolder her.


Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.


Vil du alligevel gå i gang med større opgaver?
Så kan vi besvare nogle af dine spørgsmål her:


 1) der findes mange former for overflade og graffitiforurening 

Udfordringen er at fjerne graffitien uden at ødelægge den oprindelige overflade. Du skal vide følgende, inden vi kan hjælpe med et produktvalg: 

  • Hvad er graffitien lavet med? - tusch, tectyl eller spraydåsemaling?
  • Hvad er underlaget? - malet overflade, rå beton, klinker el. lign. 

Når du har fod på dette, skal du vælge det mildeste produkt, der kan fjerne malingen. Hent overflade skema her... 

2) har du det nødvendige sikkerhedsudstyr og det rigtige, professionelle værktøj til opgaven 

Se på produktets sikkerhedsdatablad hvilken form for sikkerhedsudstyr der anbefales. Til graffitiafrensning anbefaler vi som minimum handsker af Nitrile eller Latex og briller/visir. 

For at fjerne store mængder graffiti udendørs er det nødvendigt med en hedtvandsrenser. En hedtvandsrenser kan lejes ved en materiale udlejningsvirksomhed. Husk at du har brug for adgang til vand og strøm.  

Af øvrige rekvisitter anbefaler vi: 

3) temperaturen spiller også ind. 

Når du bruger varmt vand (90 grader) og et moderat vandtryk (ca. 110 bar) på hedtvandsrenseren, vaskes graffitien nænsomt af overfladen uden at ødelægge den. 

Desuden gælder:  

  • Maling er lettere at opløse ved højere temperaturer
  • Ved udendørs graffitiafrensning om vinteren risikerer man frostsprængninger i facaden
  • Vores gode velafprøvede graffitirensemidler arbejder hurtigst ved temperaturer > 10 grader

Vi anbefaler derfor ikke at fjerne graffiti udendørs, hvis temperaturen er under 5 grader celcius.  

4) skal der laves anti-graffiti behandling efterfølgende ?

Det er en rigtig god ide at lave anti-graffiti behandling fordi det forhindrer ny graffiti i at trænge ind i overfladen. Anti-Graffiti lægges bedst ud i et tyndt lag med en malersprøjte. Brug Anti-Graffiti eller Graffiti-Stop afhængig af overfladens beskaffenhed.  

Vores metodediagram og produktskema, der viser, hvilken graffitifjerner der bedst fjerner graffitimaling på en given overflade er uundværlig  - hent den her..


Tid til graffitibeskyttelse!>

Det er en rigtig god ide at lave graffitibeskyttelse i form af anti-graffiti behandling fordi det forhindrer ny graffiti i at trænge ind i overfladen. 

For at forhindre graffiti i at trænge ind i overfladen bør facaden anti-graffiti behandles. Derved lettes afrensning af graffiti i fremtiden. Det er bedre at forebygge end at helbrede. 


Anti-Graffiti 24/7 - Til behandling af sugende, ru og glatte overflader, som tåler vand. Efterlader en usynlig film, som forhindrer graffitimalinger og -tusch i at hærde op på indersiden. Virker også smuds- og vandafvisende. 

Graffiti-Stop - Til behandling af glatte og ikke sugende overflader, som tåler vand. Efterlader en usynlig til glasagtig film, som forhindrer graffiti-malinger og -tusch i at hærde fast på den oprindelige overflade. Virker smuds- og vandafvisende.

Anti-graffiti lægges bedst ud i et tyndt lag med en malersprøjte. Brug Anti-Graffiti eller Graffiti-Stop afhængig af overfladens beskaffenhed. Her kan du læse hvordan vi har lagt antigraffiti ud med en malersprøjte.

Er din overflade allerede forurenet med graffiti. Er der god hjælp at hente: Hent også vores metodediagram og produktskema der viser hvilke produkter der bør benyttes. 

Det er vigtigt at læse produktinformation og sikkerhedsdatablade på midler til afrensning og forebyggelse mod graffiti inden arbejdet påbegyndes. Du finder disse informationer under produkterne i vores online produktkatalog her: GRAFFITIPRODUKTER


Hent graffiti-folder


FÅ KONTAKT TIL EN SALGSKONSULENT

DU FÅR HJÆLP TIL VALG AF DE RETTE RENGØRINGSMIDLER OG REKVISITTER.Tag kontakt til en salgskonsulentEller kontakt os på: ordremodtagelse@knudedan.dk eller tlf: +45 4369 2422

Vores Tips & Tricks er forbeholdt professionelle i branchen. Alle produkterne kan købes i vores webshop, hvor du også kan hente yderligere information om produkterne. Klik på (PI) for at hente produktinformation og brugervejledning, og klik på (SDS) for at hente sikkerhedsdatablad. På sikkerhedsdatablade er beskrevet hvilke sikkerhedsforanstaltninger der bør tages ved brug af produkterne.  Læs mere om sikkerhedsdatablade, produktinfomationer og kemiske risikovurderinger.