Sanitetsrengøringsmidler

Til daglig rengøring af sanitet - let og professionelt. Vi forhandler et bredt udvalg af rengøringsprodukter, heriblandt produkter til brug i den daglige rengøring. Her på siden kan du se vores sortiment af sanitetsrengøringsmidler, som bruges af professionelle, når der skal fjernes snavs, fedt og sæberester i baderum og på toiletter. 

Vores rengøringsmidler til sanitet kan fås med eller uden parfume og de er alle svanemærkede. Når du vælger et svanemærket produkt, mindsker du belastningen af miljøet. Svanemærkede produkter er altid blandt de miljømæssigt bedste i deres kategori, og derfor kan vores sanitetsrengøringsmidler roligt bruges til den daglige rengøring af f.eks. håndvaske, fliser, brusekabiner m.m. Tryk på produkterne for at få mere information og for vejledning.

Sanitetsrengøring

Professionel rengøring af toilet, bad og andre vådrum kræver gode og effektive produkter. Rengøringsmidler til sanitet skal simpelthen levere varen hver gang, og uden at du skal tvivle på effektiviteten. 

Hos Knud E. Dan A/S har vi valgt at føre netop de produkter til sanitet, som du finder her på siden, fordi kvaliteten er i top, samtidig med at der bliver tænkt på miljøet. Det er sund fornuft, og en daglig fornøjelse når du skal gøre rent. 

Sanitetsrens til institutioner

Når toiletter og andre vådrum på skolen eller i institutionen skal gøres rent, så stilles der store krav til grundighed og effektivitet. Det er både et spørgsmål om hygiejne, og om at brugerne har lyst til at benytte faciliteterne. Med sanitetsrens fra vores udvalg her på siden, så er du sikret et professionelt niveau i dine materialer. Du får ren ydelse for pengene, og det ved vi, er det, som de professionelle efterspørger. Uanset om du skal gøre toiletter og overflader rent, eller om du skal fjerne kalk, så finder du de produkter, som du har brug for lige her

Sanitetsrengøring til professionelle

Når der skal rengøres sanitære rum i din virksomhed, er det en god idé at vælge nogle gode produkter, som kan gøre arbejdet med rengøring så nemt som muligt, og som kan sikre det bedste resultat.

Når eksempelvis et toilet eller et baderum bruges af mange mennesker hver dag, er rengøring alfa og omega. For at sikre den tilstrækkelige hygiejne og kvalitet af rengøringen, er et godt sanitetsrengøringsmiddel, som eksempelvis sanitetsrens, helt afgørende.

Det er vigtigt at holde arbejdspladsen ren overalt, og det gælder især i sanitære rum, hvor brugen heraf hurtigt kan ses og lugtes, hvis det ikke bliver gjort rent med sanitetsrengøring.

En ordentlig rengøring skaber et bedre arbejdsmiljø for de ansatte i virksomheden, så det bliver rart at gå på arbejde. Det bliver en god oplevelse at tage et bad efter job, og det bliver behageligt at gå på toilettet.

Dertil er god rengøring af disse rum også vigtigt i forbindelse med at få gæster i virksomheden til at føle sig godt tilpas. Eksempelvis giver et pænt og rent toilet således et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed, som med tiden kan gavne din forretning.