GENSKAB DINE FLOTTE FLISER UDENFOR 

- kom flisepest til livs med Flydende pH 14

Er du træt at grønne og sorte plamager på dine udendørs belægningsfliser kan Flydende pH 14 løse problemet. 

Flisepest er en art lavsvamp der sætter sig som store grå og hvide pletter på udendørs betonfliser. Flisepest er næsten umulig at fjerne manuelt, men med vores Flydende pH 14 kommer du de grimme pletter til livs. 

(klik på computer skærmen for at se Youtube videoen)

Metode: 

Du skal bruge en vandkande og en god gadekost eller en stiv skurebørste samt en vandslange med sprøjtehoved. Flydende pH 14 er et højt alkalisk produkt til professionelt brug, vi anbefaler derfor at du beskytter dig selv og dit tøj når du arbejder med 

Flydende pH 14. Du skal som minimum bruge gummihandsker og beskyttelsesbriller. 

  • Brug 1 del Flydende pH 14 til 2 dele vand.
  • Det kan evt være en fordel at gøre fliserne våde inden du påfører blandingen.
  • Dæk nu fliserne med sæbeblandingen i et mindre område på ca. 4-6 m2  brug gadekosten til at få midlet ind i alle porrer og sprækker.
  • Lad midlet virke i ca. 30 minutter og skrub derefter grundigt med kosten eller skurebørsten.
  • Brug rigeligt vand til at vaske efter med, det kan være nødvendigt at skure og spule gentagne gange. Til slut spules efter med rigeligt vand og du kan gå videre til de næste 4-6 m2. 
  • 5 ltr. Flydende pH 14 rækker til 15-20 m2 fliser. Vær opmærksom på ikke at påbegynde arbejdet ved for lave temperaturer. Vi anbefaler en flisetemperatur på over 10 gr. C.
  • Hvis der fortsat er en smule hvide og sorte pletter efter endt afrensning skal du ikke fortvivle. De går væk med tiden.
  • Efter endt arbejde er det vigtigt at rengøre dine redskaber grundigt idet Flydende pH 14 i høj koncentration kan angribe plastik.


Bemærk!

Flydende pH 14 er et højt alkalisk produkt der er beregnet til professionelt brug. Husk derfor at beskytte hænder, tøj og øjne under arbejdet. 

LÆS VORES PRODUKTINFORMATION PÅ FLYDENDE PH 14.

Husk også at skylle kost, vandkande og spreder grundigt efter brug idet Flydende pH 14 i høj koncentration kan angribe plastik.Vi har brugt følgende: 


Flydende pH 14

Gummihandsker

Gadekost


Ovenstående kan bestilles via vores webshop. Klik på produkterne og læg i kurven.

Bemærk! 

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.Vores Tips & Tricks er forbeholdt professionelle i branchen. Alle produkterne kan købes i vores webshop, hvor du også kan hente yderligere information om produkterne. Klik på (PI) for at hente produktinformation og brugervejledning, og klik på (SDS) for at hente sikkerhedsdatablad. På sikkerhedsdatablade er beskrevet hvilke sikkerhedsforanstaltninger der bør tages ved brug af produkterne.  Læs mere om sikkerhedsblade, produktinfomationer og arbejdspladsbrugsanvisninger