sådan fjerner du lugten fra affald


Gode råd til lugtgener 


Sådan fjerner du lugt i affald 

Spørgsmål: 

Hvordan fjerner jeg den grimme lugt fra affaldsrummet/affaldscontaineren i vores bebyggelse?  

Svar: 

Mange lugtgener fra affald kan afhjælpes ved at sprøjte en 5% Anti-Kim opløsning ud over affaldet, indtil overfladen er gennemblødt. I varme perioder kan det være nødvendigt at sprøjte flere gange om dagen. 

Sådan gør du:

(husk værnemidler under arbejdet - se mere på sikkerhedsdatabladet)

  • Anti-Kim virker som desinfektionsmiddel, den fjerner derved lugten ved at forhindre bakterierne i at udvikle sig. 

Husk at læse vores produktinformationer grundigt inden arbejdet påbegyndes. Du finder produktinformationer i kataloget under de relevante produkter, eller klik på linket.

Få fordele når du handler online
Sådan fjerner du diesellugt 

Spørgsmål: 

Jeg har en reservedunk med diesel stående i bagagerummet i bilen, dunken var utæt, og væltede! Hvordan får jeg diesellugten væk ?

Svar: 

For at fjerne lugten efter diesel i din bil skal du bruge Nautilus olie/snavsfjerner og Bio-Fresh. Først vaskes området med en 10% Nautilus opløsning, du skal suge efter med vandsuger eller en tæpperenser. Skyl flere gange med rent vand, og sug op igen. Bio-Fresh fjerner de sidste rester af diesellugten. Du skal starte med at sprøjte Bio-Fresh ufortyndet på området med en forstøversprøjte eller havesprøjte. Husk at beskytte næse og mund under arbejdet. Luk bagagerummet og lad Bio-Fresh virke i min. 5 timer. Det er vigtigt efterfølgende at lufte bilen godt igennem inden den tages i brug igen.
Sådan fjerner du Kælderlugt 

Spørgsmål: 

Vi har problemer med, at underetagen, som vi sjældent bruger, har kælderlugt. Vi har prøvet at sætte fuld varme på og lufte grundigt ud, men det tager ikke al lugten. har I et produkt, som hurtigt og effektivt kan komme lugten til livs? For god ordens skyld skal jeg nævne, at der ikke er tale om skimmelsvamp. 

 Svar: 

Vask vægge, gulve og evt. loft med Combi-Plus og skyl efter med vand, såfremt der er afløb. Ellers vaskes efter med en klud vredet i rent vand. Derefter skal alle overflader desinficeres med en 10% Anti-Kim opløsning i vand. Påfør Anti-Kim med en blød børste eller forstøver (brug støvmaske). Hvis dette ikke er nok til at fjerne lugten, kan det blive nødvendigt at leje et ozonanlæg 
Sådan fjerner du lugt fra fordærvede madvarer

Spørgsmål:

Jeg har en kummefryser der efter strømafbrydelse har været slukket i 7 dage. Da vi kom hjem fra ferie lugtede den fælt og lugten er ikke til at komme af med! Vi har prøvet Rodalon, klorin, Ajax, ja alt hvad der er værd at prøve. Nogen forslag?

Svar:

Du skal vaske fryseren indvendigt med en 5% Combi-Plus opløsning. Brug en blå el. grøn skurenylon. Vask efter med rent vand. Sprøjt Anti-Kim på ufortyndet med skumsprøjte og lad det sidde i ca. 1 time. Gentag processen med Anti-Kim 1 time og 2 timer efter. Tør overskydende Anti-Kim op mellem sprøjtningerne. Vask til sidst efter med rent vand. Lad herefter fryseren stå åben indtil lugten er væk. Blæs evt. kold luft (fra en varmeblæser el. lign.) ned i fryseren, og hav altid et vindue åbent. 

 Held og lykke med lugtfjerningen.

Husk at læse vores produktinformationer grundigt inden arbejdet påbegyndes. Du finder produktinformationer i kataloget under de relevante produkter, eller klik på de blå produktnavne her i teksten.

FÅ KONTAKT TIL EN SALGSKONSULENT

DU FÅR HJÆLP TIL VALG AF DE RETTE RENGØRINGSMIDLER OG REKVISITTER.Tag kontakt til en salgskonsulentEller kontakt os på: ordremodtagelse@knudedan.dk eller tlf: +45 4369 2422