Fladmopper 

Vi har fladmopper som drypsystem, minimop-system, magnetsystem med lommer og mopper med velcro. Se også SWEP fladmopper fra vileda her... 

Brug den rette moppe til gulvet

Vi rådgiver om effektiv og ergonomisk gulvpleje. Her finder du alle slags mopsystemer – komplette rengøringssystemer eller blot dele hertil. Alle arbejdspladser har forskellige behov. Har du brug for at finde det rette mopsystem til dine gulve, eller det bedste rengøringsmiddel til den rigtige gulvpleje er du velkommen til at kontakte os.


Vileda fladmopper

Vileda er en af de førende producenter af fladmopper, og deres succes skyldes den høje kvalitet af deres produkter. Når du holder en Vileda fladmoppe, så er det tydeligt, at der er tænkt på det hele, og det gør arbejdsopgaven nemmere og mindre slidsom. Her på siden finder du en bred vifte af Vileda produkter til rengøring.

Fladmopper og meget mere

En fladmoppe er et fantastisk redskab. Når du skal levere et professionelt stykke arbejde, så har du også brug for professionelt værktøj. Hos Knud E. Dan A/S har vi en række forskellige fladmopper i sortimentet, samt mange andre rengøringsredskaber, så du kan finde lige det, som du foretrækker at arbejde med. Vi har over 60 års erfaring, så vi ved, hvad vi taler om, og hvorfor vi fører de produkter vi gør.

Professionel rengøring

Her på siden finder du et utal af professionelle produkter til rengøring, som vi er stolte af at kunne præsentere dig for. Tag et kig på udvalget af professionelle fladmopper og andet udstyr til rengøring, og vælg det, som vil gøre din arbejdsdag så god som muligt.