Olieplet på fliser og beton


Har du grimme oliepletter fra friture, madlavning, rengøring, bilmotorer eller andet, der er trukket ned i fliser af beton, klinker, skiffer, fuger eller lignende?


Brug Nautilus olie- og snavsfjerner 

Arbejder du i en branche hvor oliepletter er en del af hverdagen? Ofte kræver der gode rutiner og løbende vedligehold at holde styr på de genstridige pletter fra olie og friture. 

Se her hvordan du kommer de genstridige pletter til livs - og nedenfor hvordan du holder gulve, fliser og fuger pæne at se på til hverdag!


 Vores bedste råd til friske oliepletter på fliser og beton kommer her: 

  1. Opløs olien med Nautilus olie/snavsfjerner i en 5-10 % opløsning. Giv opløsningen tid til at virke i  1-5 minutter og skrub med skurebørste el. kost.
  2. Vask efter med rigeligt vand.
  3. Sug efter med en god vandsuger. Hvis du ikke kan få fat i en vandsuger kan du evt. prøve at suge overskydende væde op med Max- Dryer.
  4. Gentag proceduren til pletten er væk.
  5. Eller spray Bio-Fresh på pletten for at fjerne de sidste rester af olie og lugt.

Metoden fungerer både udendørs og indenfor og på alle typer olie og de fleste typer af sugende overflader. 


Køb Nautilus olie- og snavsfjerner

Alle de anbefalede produkter kan bestilles via vores webshop. Klik på produkterne og læg i kurven. 


"Foretag atid en frimærkeprøve for at sikre at overfladen tåler de rensemidler der benyttes."


Hent håndbog  

- til daglig rengøring og problemområder

 Har du udfordringer med rengøringen? 

Måske bliver dine gulve aldrig helt rene! Eller det er umuligt at fjerne alt kalk i baderummet!

 Hos Knud E. Dan A/S kan du spare på knofedt og få helt rene overflader, med super effektive rengøringsmidler og de rigtige metoder. Vi har samlet vores bedste tips i håndbogen. 

Hent håndbogen i dag og få bedre rengøringsresultater med det samme.
Gulvrengøring i parkeringskældere og parkeringshuse 

Gulv der ofte bliver vasket med gulvvaskemaskine kan holdes flotte og rene med vores Spule-Rens som er en lavtskummende alkalisk olie-/snavsfjerner til gulv-vaskemaskiner.

Oplever du oliepletter der ikke går væk ved den rutinemæssige gulvvaske med maskine anbefaler vi at iblødsætte pletten i Dry-Cleaner eller Petrosol M-80. Lad pletten ligge i blød mindst et par timer. Vask efterfølgende gulvet som sædvanligt med maskine tilført Spule-Rens

TEST AF SPULE-RENS I DIT PARKERINGSANLÆG

Vores erfarne konsulenter kan hjælpe med en test af Spule-Rens. 

Kontakt:
Steen Dandanell: Konsulent/industri
sd@knudedan.dk  Mobil +45 22 34 36 22
Carsten Nielsen: Konsulent/industri
cn@knudedan.dk  Mobil +45 50 73 14 42Vi får ofte spørgsmål fra vores gode kunder, når de oplever udfordringer med rengøring af enhver art. Svaret her er velegnet til garager og værksteder.

Spørgsmål:  Vi har nogle grimme oliepletter på vores parkeringsplads. Hvordan fjerner vi bedst dem?  

Svar:  Gamle oliepletter på beton, cement og flisegulve bør opblødes før olie forsøges fjernet.

Oliepletter i blødsættes i Dry -Cleaner 65, efter ca. 5 minutter dækkes pletten med Max-Dryer, som er et olieopsugende granulat (ala kattegrus). 

Efter et par dage fejes Max-Dryer op og kan gemmes til senere brug.  Hvis man dækker nye oliepletter kort tid efter spild fra biler, er Max-Dryer nok til at fjerne det meste. 

bestil maxdryer

Husråd: 

Fedt, olie, fløde o.l. kan på tekstiler fjernes med rensebenzin. Går pletten ikke væk med det samme, kan man prøve at fugte den med terpentin, lad det sidde i ca. 10 minutter og gnid igen med rensebenzin. 

OBS! 

Husk at læse vores produktinformationer grundigt inden arbejdet påbegyndes. Du finder produktinformationer i kataloget under de relevante produkter, eller klik på de understregede produktnavne her i teksten 

Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.

Se flere tips og tricks