Rengøringsvogne til erhverv 

Når rengøring er dit erhverv, er det vigtigt, at dine arbejdsredskaber er helt i top, så du kan yde dit bedste i dit professionelle virke. Hos Knud E. Dan A/S fører vi de klassiske rengøringsvogne til erhverv. Vores udvalg af rengøringsvogne inkluderer blandt andet den helt lille spand på hjul, som er fin, hvis du kun skal vaske gulvet. Så behøver du ikke trække så meget udstyr med dig, når du gør rent. 

Vi fører også udvalgte modeller til forskellige rengøringsbehov fra førende producenter som Tina Trolley og DIT, så du er sikret den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi har ligeledes flere rengøringsvogne fra Vileda, hvor funktionalitet og ergonomi er helt i top. Se udvalget af Vileda rengøringsvogne her


Rengøringsvogne med drypsystem og bredpresse  

Har du brug for et større set up til gulvvask, har du mulighed for at købe vores bredpressevogn. Den gør det let for dig at udføre en professionel gulvvask, uden at skulle bukke dig ned for at presse din moppe, fordi bredpressevognen har fodpresse. Her er samtidig mulighed for at medbringe et par spande til eksempelvis vaskevand. 

Søger du en større rengøringsvogn til erhverv, som du kan bruge til at have mere af dit udstyr med dig såsom eksempelvis at have både dit udstyr til at tørre borde af og til at samle affald med dig, så skal du have fat i en af vores DIT-rengøringsvogne. Her er der plads til flere forskellige spande, rengøringsmidler og en holder til en affaldspose. Altså alt hvad du skal bruge til erhvervsrengøring. 

Professionel erhvervsrengøring 

Professionel rengøring kræver vedholdenhed og ansvarlighed, og det er lettere at stå inde for sit arbejde, når man har professionelt udstyr, så man kan udføre sin rengøring perfekt. Hos Knud E. Dan A/S har vi kun kvalitetsprodukter, og med 60 års erfaring ved vi, hvad det vil sige. Er du en af vores professionelle brugere af udstyret, ser vi frem til at betjene dig på bedste vis.