Rengøringsvogne 

Hos Knud E. Dan A/S finder du det bedste i rengøringsvogne, bredpressevogne og drypvogne til professionel rengøring på eksempelvis virksomheder, skoler, fabrikker og lignende. 

Vi fører udvalgte modeller til forskellige rengøringsbehov fra førende producenter som Tina Trolley og DIT, så du er sikret den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi har ligeledes flere rengøringsvogne fra Vileda, hvor funktionalitet og ergonomi er helt i top. 

Rengøringsvognene fås komplet med udstyr som f.eks  spande, bakker, trådkurve og poseholder, så alt den daglige rengøring let kan foretages fra selve rengøringsvognen. Ligeledes fører vi også et stort udvalg af ekstra tilbehør til rengøringsvogne. 

Rengøringsvogne med drypsystem og bredpresse 

I vores udvalg finder du ligeledes en bredpressevogn fra Tina Trolley samt kombi-rengøringsvogne med drypsystem fra DIT, som kan være med til at sikre effektiviteten i den daglige rengøring

I en anden kategori har vi eksempelvis også det mere simple minimop system og  mopvogn på hjul, som gør gulvrengøring enkelt at klare i en fart.