Oliefjerner 

En oliefjerner i god kvalitet er alfa og omega, så du kan spare på knofedtet og stadig udføre et grundigt og effektivt stykke arbejde, der giver glade kunder i biksen. Hos Knud E. Dan A/S forhandler vi et stort udvalg af forskellige oliefjernere, som egner sig helt perfekt til fjernelse af olie, fedt, voks og asfalt af alle slags materialer. Vi har følgende gode mærker til rådighed:

  • Petrosol
  • Dry-Cleaner

Vælg imellem flere forskellige størrelser - vi har dunke med både 10 og 250 liter, og til det helt store behov kan du også købe en tromle med 200 liter oliefjerner i. Vi har tilmed gode priser, der ikke vælter dit budget. 

Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Det kan være noget af en jungle at finde hoved og hale i vores store produktsortiment - det er vi godt klar over. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med ekspertrådgivning om de enkelte produkter, så du er sikker på at købe et produkt, som er optimalt for dig og din virksomhed. Desuden har du altid mulighed for at hente vores industriguide, Link til vejledninger: https://www.knudedan.dk/da/vejledninger hvor du kan blive klogere på optimal brug af de enkelte produkter i vores lager.