Affaldssække

En løbende investering i affaldssække er en uundgåelig udgift i budgettet og en del af driften, der skal varetages af enhver virksomhed. For at være sikker på at komme af med skraldet på en god måde, kan det derfor være en god idé at se nærmere på vores store udvalg af affaldssække:

-  Supersække - vi har plastiksække med ekstra styrke i, som kan tåle en størrelse støre belastning end de konventionelle sække. 

Almindelige plastsække - vi har et udvalg af ganske almindelig plastiksække, som du kender dem fra husholdningen. Fås i enten sort eller gennemsigtig farve. 

- Papirssække - vores sække af papir har stor volumen og rummelighed til alt slags skrald. Inden du bestiller dine affaldssække, skal du være opmærksom på, at du ofte selv kan vælge tykkelsen på produkterne. Du kan også finde hygiejneposer og spandeposer her i shoppen. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? 

Man behøver ikke at være ekspert i alting. Hos Knud E. Dan A/S har vi over 60 års erfaring indenforinden for salg af rengøringsartikler, og vi kan derfor med god sandsynlighed besvare alle dine spørgsmål om vores produkter. Derudover har vi udførlige rengøringsvejledninger https://www.knudedan.dk/da/vejledninger tilgængelige for vores kunder, så du er sikker på at få allermest ud af vores produkter.