Daglig vedligehold af baderum

Få bugt med snavs, hudfedt og kalkslør på vægge, gulve og amaturer med Ergo Sanitets-Rens. Se vores guide til hurtig og effektiv rengøring.

Du kan foretage den daglige vedligehold med samme metode som når du afkalker, blot erstattes Combi-Cid med vores svanemærkede produkt Ergo Sanitets-Rens. Se metoden herunder.

                                                                          video - sådan afkalker du brusekabinen 

Ergo Sanitets-Rens er et svanemærket sanitetsrengøringsmiddel uden syre, der opløser fedt, snavs, sæbe og har kalkfældende virkning. Produktet forebygger at snavs og kalk sætter sig på ny. Husk at skylle efter med rent vand.

Sanitets-Rens kan med fordel sprayes på. Benyt f.eks. en Kabi forstøversprøjte eller alternativ en Nito Skumsprøjte til de lidt større arealer. 
Sorte fuger i hjørner? 

Har du ikke fået helt bugt med de sorte aflejringer i fuger og kanter efter grundrengøring med Combi-Cid skyldes det formentligt at de består af bakterier og svampesporer. I så fald benyttes Anti-Kim som sprøjtes på de angrebne områder hver dag efter rengøring. Anti-Kim desinficerer og forhindrer bakterier i at gro. Anti-Kim skal ikke skylles af efter brug. 

  • Hæld Anti-Kim i en forstøver- eller hobby-sprøjte ufortyndet.
  • Sprøjt på de sorte fuger hver dag efter det daglige vedligehold, eller efter sidste mand har været i bad.
  • Lad Anti-kim sidde på fugerne uden af vaske efter.
  • Efter 1-2 uger kan man ved rengøringen se at fugerne pludseligt kan vaskes rene igen.
  • Sørg for god udluftning på baderummet for at forhindre nye angreb af skimmel og svamp.Sådan får du et skinnende rent baderum hver dag.

Her kan du se flere tips & tricks og stille spørgsmål til vores metoder eller produkter.