Støvsugerposer 

Du står med din nye Nilfisk eller Numatic-støvsuger, men du opdager, at du mangler støvsugerposer. Hvad gør du så? Du går da ind på knudedan.dk og køber din pose der. Vi har et stort udvalg af støvsugerposer til både Nilfisk, Numatic og mange andre støvsugerbrands. I vores udvalg til erhverv finder du endda poser, som passer til flere forskellige støvsuger. 

Nedenunder kan du se vores udvalg af støvsugerposer, men skulle du være interesseret i en bestemt støvsugerpose, som du ikke kan finde nedenfor, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er sikker på, at vi kan finde en løsning. 

Få støvsugerposer til Nilfisk og Numatic støvsugere 

Vores poser til Nilfisk hedder Støvsugerposer T/VP300 og T/UZ 934, mens støvsugerposerne til Numatic hedder Støvsugerposer Numatic 200. Du skal også være velkommen til at kigge på vores tilbehør til Nilfisk og tilbehør til Numatic.

Uden posen dur støvsugeren ikke. Du kan i hvert fald ikke gøre rent med den i det lange løb og du kan risikere, at støvet og skidtet vil ødelægge din gode støvsuger, som garantien ikke vil dække, da du brugte den uden en pose. Men med Knud E. Dan A/S skal du ikke bekymre dig længere.