Desinfektion af vasketøj ifm. vandskade

Sådan fjerner du lugt og bakterier i vasketøjet

Der er blevet forespurgt om vi har et produkt, der kan bruges til at fjerne lugt og bakterier ved tøjvask.
Sådan gør du:

24g O2 tabs (varenr. 53084) opløses i 3 ltr vand eller 6g O2 tabs (varenr. 53071) der opløses i 0,8 ltr. vand. Blandingen er aktiv i ca. 14 dage, så den behøver ikke at blive brugt med med det samme.

  1. Blandingen doseres med 1-2 dl. pr. vask direkte i tromlen før tøjet lægges i.
  2. Brug ikke tøjvaskemiddel el. lign. O2 tabs bleger ikke tøjet.
  3. Start vasken på 30-40 gr. C uden forvask.
  4. Såfremt tøjet stadigvæk lugter kan vasken gentages med dobbelt dosering.
  5. Vask til slut tøjet på normal vis helst på 60 gr. C eller derover, hvor det er muligt.

Metoden kan bruges til alle former for stof og tøj der tåler vask i maskinen. O2 tabs desinficerer, og fjerner dermed de bakterier der giver dårlig lugt i tøjet. Du kan også bruges dette tips til ildelugtende sportstøj ol. Prøv evt. at lægge tøjet i blød i O2 tabs opløsningen 1 time inden det vaskes, for endnu bedre effekt.
Vores Tips & Tricks er forbeholdt professionelle i branchen. Alle produkterne kan købes i vores webshop, hvor du også kan hente yderligere information om produkterne. Klik på (PI) for at hente produktinformation og brugervejledning, og klik på (SDS) for at hente sikkerhedsdatablad. På sikkerhedsdatablade er beskrevet hvilke sikkerhedsforanstaltninger der bør tages ved brug af produkterne. Læs om sikkerhedsdatablade, produktinformationer og arbejdspladsbrugsanvisninger   

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.