Gulvvaskere

Her på siden finder du vores mest populære gulvvaskemaskiner fra Nilfisk. En gulvvasker er et fuldkommen uundværligt redskab for dig, der skal vaske gulv på større arealer - fx haller, storkøkkener, storcentre m.m. Selvom en gulvvasker ikke er billigpriserne ligger i den dyre ende, så er det en investering for fremtiden, som du nødig vil være foruden. Der er nemlig flere fordele ved at købe en gulvvasker: 

- Spar tid og penge - med en gulvvasker kan du spare dyrebar tid på gulvvask, hvilket både skåner din fysik og ikke mindst økonomien. 

- Grundigt arbejde og glade kunder - med en professionel gulvvasker kan du være sikker på at efterlade et skinnende rent resultat hos kunderne hver gang, og det er noget, der giver tilfredse kunder. 

Vi hjælper dig med at finde den bedste gulvvasker fra Nilfisk

Nilfisk er et dansk kvalitetsmærke, som du ikke kommer udenom, når du skal finde din kommende gulvvasker. Hos Knud E. Dan A/S forhandler vi alle Nilfisk gulvvaskere, fordi vi har stor tiltro til deres produkter, der er en kæmpe del af det industrielle rengøringsmarked. Bemærk at maskinerne ikke er på lager, men hjemtages ved bestilling. Bestil derfor din gulvvaskemaskine i god tid, inden du skal bruge den. Kontakt os for priser. 

 Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt, står vores dygtige eksperter klar til at hjælpe dig.