Børster 

Stort udvalg af børster og gulvskrubber! Hos Knud E. Dan A/S har vi alt i rengøringsartikler til erhverv. Køb også robuste støvekoste, fejekoste, børster til bilvask på dette link. 

Leder du efter en toiletbørste, neglebørste, afsæbningsbørste eller en skurebørste? Så er du det rette sted. Vi har et stort udvalg af børster og koste, hvor du blandt andet kan få støvekoste, fejekoste, gadekoste, bilbørster, skurebørster, afsæbningsbørster, kalkbørster og mange andre. Vores udvalg er gigantisk og du vil med garanti finde den kost eller børste, som du lige står og mangler i vores sortiment af rekvisitter til rengøringen. 

Se vores udvalg af støvekoste, fejekoste, gadekoste m.m. 

Med en af vores børster eller koste bliver rengøringen hurtigere, lettere og mere effektiv. Du kan finde støvekoste, som er et must til enhver rengøringsvogn. Du kan få fejekoste til indendørs brug og gadekoste til udendørs brug, som begge er uundværlige til hverdagens rengøring.

Som professionel leverandør af rengøringsartikler, maskiner og meget mere mener vi, at du kun fortjener det bedste af det bedste til din rene hverdag. Du er mere end velkommen til at kontakte os vedrørende vores børster og koste eller noget helt andet. Vi vil have en medarbejder klar til at kunne hjælpe dig på vej til dit industri-indkøb. Du er blot et klik nærmere en renere hverdag.