Køb dine rengøringsmidler engros

Rengøringsservice

Vi udvikler rengøringsmidler til professionelle. Vi er totalleverandør af rense- og rengøringsmidler samt rekvisitter og tilbehør. 


Leder du efter en rengøringsløsning i højeste professionelle kvalitet? 

Knud E. Dan A/S udvikler rengøringsmidler til professionelle. Vores produkter er drøje i brug, og står for kvalitet til overkommelig pris. Vi har respekt for miljø og arbejdsklima, for det skal være sikkert for både mennesker og overflader, at bruge vores produkter. Du vil derfor altid kunne finde vejledninger og anbefalinger til værnemidler på vores produkter og vores hjemmeside: (se eksempel her.

Lige her får du Knud E. Dan A/S’ viden og varesortiment samlet ét sted. Vi tilbyder desuden:   

  • Den bedste kvalitet på rengøringsmidler til professionelle brugere.   
  • Mere end 60 års erfaringer med rådgivning og problemløsning indenfor rengøring   
  • Sikkerhed for at love og regler overholdes - samt let adgang til dokumentation   

- Man kan godt sige, at Vi har taget vores mange års erfaring og proppet det på flasker og dunke.  

Kontakt os for mere information – Det er os du handler med:

ring eller send en mail


VIDEN OM RENGØRINGSKEMI

- Hos Knud E. Dan går vi op i den rigtige kemi, i de rigtige mængder, på det rigtige tidspunkt kan gøre dit arbejde meget nemmere. Vi har været i branchen i mere end 60 år. 

Når du downloader vores HÅNDBOG - indeholdende daglige rengøringstips og problemområder - vil du automatisk blive tilmeldt vores månedlige nyhedsbrev specielt skræddersyet til branchefolk. Du kan forvente 1-2 nyhedsbreve om måneden spækket med nyheder, tips & tricks og eksklusive tilbud. 

De oplysninger vi registrerer, begrænser sig til dit navn, firma, e-mailadresse, telefonnummer og interesser.  

Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Se hvordan vi håndterer personlige data. Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.

 - Tilmeld dig i dag og få adgang til vores verden af viden om rengøringskemikalier!Nyttige links til rengøringsselskaber