Microfiber klude

Brug mikrofiberklude når du gør professionelt rent 

Når du arbejder med et professionelt håndværk som rengøring, er det vigtigt med ordentligt værktøj, for at kunne udføre dit arbejde ordentligt. Derfor bør du investere i vores microfiberklude, som vil gøre din kompetente rengøring endnu mere professionel, idet kludene har nogle helt særlige egenskaber, som du ikke ser ved almindelig klude. Mikrofiberkludene suger skidt og støv til sig og holder fast på det, indtil du skyller din klud op. 

Hvordan virker mikrofiberklude?  

Mikrofiberklude virker så effektivt til rengøring af støv og vanskelige pletter pga. deres små fine (mikro) fibre, som almindelige karklude ikke har. Kluden er typisk lavet af 80% polyester og 20% polyamid, og dens fibre er så små, at man ikke kan se dem med det blotte øje. Faktisk er de 1/200 del af et almindeligt hårstrå. Disse små fibre gør, at kluden bedre kan fjerne alle støvpartikler i stedet for blot ”at skubbe” dem et andet sted hen i luften. Dette garanterer dig et rent resultat hver gang. Gør dit køb allerede i dag og nyd dine nye mikrofiberklude inden for ganske kort tid. 

Mikrofiberklude til mange formål 

Vi har mikrofiberklude til mange forskellige formål. Mange af kludene fungerer både i tør og våd tilstand. Du kan blandt andet få klude, der er specifikt lavet til at tørre støv af. Du kan også finde klude, som fungerer bedst med vand og rengøringsmiddel. Du kan også finde viskestykker af mikrofiber, som gør det til en leg at tørre spejle og andre blanke overflader af helt uden at efterlade fnug og striber. På den måde bliver det gode stykke arbejde, du allerede laver, endnu mere professionelt. 

60 års ekspertise 

Hos Knud E. Dan A/S har vi 60 års erfaring og ekspertise indenfor rengøringsudstyr. Derfor ved vi, hvad vi taler om, når vi anbefaler særligt udstyr og materialer til bestemte opgaver. Har du spørgsmål, så kontakt os på mail eller telefon, så finder vi ud af det sammen. Hos os er du sikker på, at kvaliteten af vores produkter svarer til kvaliteten af det professionelle arbejde, du udfører.