Super Tentax microfiberklud– opsamler den 99% af bakterier og vira?

Hvis du vil have syn for sagen, kan du se videoen (link til ekstern hjemmeside)

Microfiberklude 

Hos Knud E. Dan A/S har vi et stort udvalg af mikrofiberklude, som er en nødvendighed til enhver rengøring. Med mikrofiberklude går det hurtigt med rengøringen, samtidig med at det bliver lettere og bedre at gøre rent. Mikrofiber er et virkelig godt materiale, når det kommer til rengøring, da det har en stærk sugeevne og er skånsom mod overflader som glas. De fleste mikrofiberklude kan anvendes i tør, fugtig og våd tilstand og de kan holde til at blive vasket op til 500 gange. 

Enhver, som har med rengøring at gøre, burde eje professionelle mikrofiberklude. De er nemlig en effektiv problemløser til vanskelige pletter og utrolig langtidsholdbare, så du kan få glæde af dem i lang tid. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores mikrofiberklude, andre rengøringsklude eller måske noget helt tredje. 

Hvordan virker mikrofiberklude? 

Mikrofiberklude virker så effektivt til rengøring af støv og vanskelige pletter pga. deres små fine (mikro) fibre, som almindelige karklude ikke har. Kluden er typisk lavet af 80% polyester og 20% polyamid, og dens fibre er så små, at man ikke kan se dem med det blotte øje. Faktisk er de 1/200 del af et almindeligt hårstrå. Disse små fibre gør, at kluden bedre kan fjerne alle støvpartikler i stedet for blot ”at skubbe” dem et andet sted hen i luften. Dette garanterer dig et rent resultat hver gang. Gør dit køb allerede i dag og nyd dine nye mikrofiberklude inden for ganske kort tid.