Vinduespudsersæbe

Hvilket rengøringsmiddel til vinduer?

Brug en god vinduespudsersæbe til professionel rengøring. Det betaler sig, da de er meget drøje i brug og gør bedre rent.

I det danske, omskiftelige vejr, bliver ruderne hurtigt beskidte, og hvis du bor i en større by eller ud til en vej, er sod og bilernes udstødning også et problem, hvis man gerne vil have rene ruder. Vi forhandler vinduespudsersæbe, så du kan få vinduerne helt rene igen. Vores produkter til vinduespudsning opløser fedt og snavs og kan også bruges til spejle, computerskærme, rustfrit stål og andre blanke overflader, så de får den helt rigtige glans. Vores vinduespudsersæbe fås både i en lille udgave med forstøver til dig, som kun skal bruge den til dine egne vinduer derhjemme, og i literdunke til professionelt brug, hvor en pumpe kan påsættes. Hvis du har spørgsmål til vores produkter til vinduespolering, er du velkommen til at kontakte os. Vi forhandler desuden også professionelt vinduespudsergrej. Bliv klogere på hvordan de profesionelle gør: VINDUESPOLERING - få 5 lette tips til stribefri ruder.

Hvordan blander man sæbevand til vinduespudsning?

Brug en god vinduespudsersæbe til professionel rengøring. Det betaler sig, da de er meget drøje i brug og gør bedre rent. Brug koldt eller lunkent kalkfrit vand. Tilføj evt. salmiakspiritus ved meget fedtede ruder. 

Hvor køber man vinduessæbe?

Ønsker du en vinduespudsersæbe med spray til invendigt rengøring af spejle og lignende kan du gå i alle supermarkeder. Men professionel vinduespudsersæbe kan du købe online f.eks. her: https://www.knudedan.dk/da/item/20070701 Bemærk dog at det kun er køb til erhverv.

Hvad vasker vinduespudseren vinduer i?

Vinduespudseren bruger god vinduespudsersæbe til professionel rengøring. Det betaler sig, da de er meget drøje i brug og gør bedre rent. Brug koldt eller lunkent kalkfrit vand. Tilføj evt. salmiakspiritus ved meget fedtede ruder.