Vinduespoléring - 5 lette tips til stribefri ruder 

Brug professionelt vinduespudsergrej! - en stripafvasker og en god vinduesskraber 

  1. Undgå direkte solskin, varmen fra solen får ruderne til at tørre hurtigt op og det giver striber 
  2. Efterpolér med microfiberklud ved behov (med den rette teknik har du ikke behov) 
  3. Brug koldt eller lunkent vand og en god sæbe 
  4. Ved meget tilsodede eller fedtede ruder kan tilføjes en anelse Combi-Plus til vaskevandet

Resten er blot teknik. Indsæb vinduet med din stripafvasker og spar ikke på vaskevandet. Skrab vandet af med din professionelle vinduesskraber. Start for oven og undgå store overlapninger. Til slut aftørres kanter for vand og sæbe med din microfiberklud eller et gammelt rent viskestykke. - God fornøjelse !  
Vi har brugt følgende til rengøring af vinduer: 


Ovenstående kan bestilles via vores webshop. Klik på produkterne og læg i kurven. 

Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.

    Vores Tips & Tricks er forbeholdt professionelle i branchen. Alle produkterne kan købes i vores webshop, hvor du også kan hente yderligere information om produkterne. Klik på (PI) for at hente produktinformation og brugervejledning, og klik på (SDS) for at hente sikkerhedsdatablad. På sikkerhedsdatablade er beskrevet hvilke sikkerhedsforanstaltninger der bør tages ved brug af produkterne. Læs også mere om sikkerhedsblade, produktinformationer og arbejdspladsbrugsanvisning