Rengøring af  svømmehaller og baderum

Vi ved, at mange svømmehaller har udfordringer med kalk i svømmehallen og i baderum.  Vi har løsningen, til rengøring og periodisk afkalkning, der holder overfladerne pæne.


Periodisk afkalkning:

 For at komme til bunds i tykke kalklag og fastgroet snavs, skal der bruges super effektive rengøringsmidler. Vi anbefaler Combi-Cid til gulve, vægge, sanitet og inventar. Combi-Cid fjerner kalk, rust og almindeligt snavs på alle syrefaste overflader.


Metode:  

Brug NITO Skumsprøjte Ergo. Du kan hente en brugervejledning til skumsprøjten på vores hjemmeside: brugervejledning

Kom til bunds med kalk og snavs med periodisk afkalkning i baderum og svømmehaller

Combi-Cid 50190401:  Synligt kalk, brug 5 % opløsning,  ved tykke kalklag kan gentagen behandling blive nødvendigt. Øg evt. doseringen, hvis kalken ikke bliver opløst.

Combi-Cid lægges ud med skumsprøjte i anbefalet opløsning. Se Nito Skumsprøjte Ergo brugervejledning for korrekt dosering.

Reaktionstid 1-10 minutter. Ved tykke kalklag anbefales det at bearbejde manuelt med børste. Efterfølgende skylles der med rent vand.Vedligehold og daglig rengøring: 

Har du et ønske om mere bæredygtig rengøring, kan du bruge svanemærkede rengøringsmidler til den daglige rengøring.  Vi anbefaler Ergo Sanitets-Rens eller Ergo Kalkfjerner til den daglige rengøring. Brug en skumsprøjte for let og præcis dosering og udlægning af rengøringsmidler.


Metode:  

Brug NITO Skumsprøjte Ergo. Du kan hente en brugervejledning til skumsprøjten på vores hjemmeside: brugervejledning

Vedligehold i baderum

Ergo Sanitets-Rens 10170401 : Ved kalkslør brug 5 %. Daglig rengøring brug 0,3 % 

Ergo Sanitet-Rens lægges ud med skumsprøjte. Reaktionstid 2-5 min. Snavsede overflader bearbejdes manuelt og der skylles af med koldt vand.

Ergo Kalkfjerner 50430404: Til daglig rengøring brug 0,8 % ved synligt kalk og ved periodisk rengøring øges doseringen. 

Ergo kalkfjerner lægges ud med skumsprøjte i anbefalet opløsning. Reaktionstid 1-5 minutter. Ved tykke kalklag anbefales det at bearbejde manuelt med børste. Efterfølgende skylles der med rent vand.

Vedligehold i svømmehaller

Combi-Cid 50190401:  Til daglig rengøring brug 1 %. Ved synligt kalk og periodisk rengøring brug 5 % opløsning. Gentag behandlingen eller øg doseringen hvis kalken ikke bliver opløst.

Combi-Cid lægges ud med skumsprøjte i anbefalet opløsning. Reaktionstid 1-10 minutter.  Efterfølgende skylles der med rent vand.
Rekvisitter


Husk effektive og holdbare rekvisitter

Ved valg af de anbefalde rekvisitter har vi haft fokus på god rengørende egenskaber, god ergonomi for brugerene, lang holdbarhed og simpel dosering af rengøringsmidlerne. Hvis du har specielle behov er du altid velkommen til at kontakte en af vores salgskonsulenter i dit område.


NYHEDSBREVE


modtag nyheder fra Knud E. Dan A/S

For at opnå det bedste rengøringsresultat er det ikke nok at have et godt og seriøst kemiprodukt. Kemi og viden hænger sammen og er to vigtige faktorer.
Knud E. Dan A/S har opbygget godt med viden om rengøringsmidler og metoder, som vi ønsker at kunne dele og give videre til dig. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her og modtag vigtig viden til din branche.Hent sikkerhedsdatablade, brugervejledninger og skabelon til kemiske risikovurderinger her i shoppen, hvor I også kan bestille produkter til levering i hele landet. 

OBS: Ved online bestilling får du fri fragt ved samlet ordre > 800 kr..