Industrirengøring

Er du en industrivirksomhed eller industriservicerengørings- eller servicevirksomhed, der ønsker at have en solid leverandør af gode kvalitetsprodukter, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Knud E. Dan A/S har vi mere end 60 års erfaring inden for levering af professionelle rengøringsmidlerprofessionelt udstyr til industrirengøring. Du kan derfor være sikker på, at vi kan give dig god rådgivning og stille de bedste produkter til rådighed. 

Derudover er mange af vores produkter svanemærkede. Vi gør i det hele taget en dyd ud af at drive en bæredygtig forretning, hvorfor vi også giver alle vores kunder en grundig vejledning om den mest effektive og samtidig miljøskånende måde at bruge produkterne på.  

Et stort udvalg af produkter til industrirengøring til gode priser 

Hos Knud E. Dan A/S har vi samlet alle vores produkter til industrirengøring på én hjemmeside, så du kan købe alt det, du skal bruge med ganske få klik. Vi har bl.a. følgende produkter til rådighed: 

 -        Specialmidler til fjernelse af skimmel, kalk og vandskader 

 -        Desinficeringsmidler til både overflader og hænder

 -       Opløsningsmidler til olie og snavs 

 -      Midler til bekæmpelse af skadedyr 

 -        Og meget andet! 

 Alle vores varer står til knivskarpe priser – find det, du skal bruge i dag, så sørger vi for at sende det afsted til dig hurtigst muligt.