Industrirengøring

Er du en industrivirksomhed eller industriservicerengørings- eller servicevirksomhed, der ønsker at have en solid leverandør af gode kvalitetsprodukter, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Knud E. Dan A/S har vi mere end 60 års erfaring inden for levering af professionelle rengøringsmidlerprofessionelt udstyr til industrirengøring. Du kan derfor være sikker på, at vi kan give dig god rådgivning og stille de bedste produkter til rådighed. 

Derudover er mange af vores produkter svanemærkede. Vi gør i det hele taget en dyd ud af at drive en bæredygtig forretning, hvorfor vi også giver alle vores kunder en grundig vejledning om den mest effektive og samtidig miljøskånende måde at bruge produkterne på.  

 

Hold virksomheden ren med gode midler til industrirengøring

Hygiejne og rengøring er en vigtig del af enhver virksomhed – lige meget om du producerer fødevarer eller mekaniske dele. Her tjener god og hyppig rengøring flere formål, bl.a.:

  • God rengøring forlænger levetid på maskiner og inventar
  • God rengøring skaber et rart arbejdsmiljø
  • God rengøring sender gode signaler til gæster om din virksomhed

Olie og snavs er noget, som nemt kan ødelægge maskiner og andet inventar, hvis disse ikke bliver fjernet i din virksomhed. I mange virksomheder er olie en vigtig del af maskinernes arbejde, men hvis ikke olierester og snavs bliver rengjort, kan det betyde, at maskiner og inventar bliver sat ud af drift.

Det er ikke kun maskiner og inventar, som må rengøres i virksomheden, for en beskidt virksomhed er ikke rar at opholde sig i for medarbejdere. Det giver også et dårligt førstehåndsindtryk for besøgende og eventuelle samarbejdspartnere, hvis de bliver mødt af en beskidt produktionshal, hvor snavs, skimmel og andet skidt præger synsfeltet.

Derfor er industrirengøring en god investering, som vil tjene sig ind igen gennem gladere og mere tilpasse medarbejdere og gennem bedre signaler til kunder og samarbejdspartnere, der besøger din industrivirksomhed.

Et stort udvalg af produkter til industrirengøring til gode priser

Hos Knud E. Dan A/S har vi samlet alle vores produkter til industrirengøring på én hjemmeside, så du kan købe alt det, du skal bruge med ganske få klik. Vi har bl.a. følgende produkter til rådighed:

  • Specialmidler til fjernelse af skimmel, kalk og vandskader
  • Desinficeringsmidler til både overflader og hænder
  • Opløsningsmidler til olie og snavs
  • Midler til bekæmpelse af skadedyr
  • Og meget andet!

Alle vores varer står til knivskarpe priser – find det som du skal bruge, så sørger vi for at sende det afsted til dig hurtigst muligt. Du får fri fragt v. køb over 800 kr.