Hygiejneposer 

Hvis du arbejder med professionel rengøring et sted med mange medarbejdere, kan du ikke undgå at skulle gøre rent på dametoiletterne. Derfor er det også nødvendigt at have madameposer med rundt, så du kan skifte dem, hvis det er nødvendigt. Hos Knud E. Dan A/S har vi forskellige muligheder for at købe hygiejneposer, som kan passe ind på dametoiletterne. Ved at vi har flere muligheder, kan du finde den løsning, som fungerer hos jer. Hvad end det er pose på stativ eller som skraldespand, har vi det, du skal bruge. 

Diskretion og tydelighed

Når der hænger madameposer på et toilet, er formålet med dem klart. Derfor skal de være tydeligt til stede, så kvinderne ikke er i tvivl om, hvor de skal smide deres hygiejneprodukt ud henne. Det er dog samtidig rart med lidt diskretion i den forbindelse, og derfor er de fleste madameposer også diskrete og sat op tæt ved toilettet. 

Hos Knud E. Dan A/S har vi også hygiejnespande, som kan fungere som skraldespand. Det er naturligvis også tilladt at smide andet affald i en hygiejnepose. Du kan klikke ind på de enkelte produkter for at få mere information, og her vil du også kunne se hvilke produkter, der passer sammen.  

Knud E. Dan A/S service 

Hos Knud E. Dan A/S har vi i 60 år serviceret rengøringsfaget med kvalitetsprodukter og kompetent service. Derfor kan du altid kontakte os på enten mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller brug for anden vejledning.