Hent rengøringsvejledninger til din branche

Vi udvikler professionelle rengøringsmidler til stort set alle brancher. Har du brug for rådgivning til netop din branche, kan du sikkert finde hjælp i en af vores branchevejledninger.

For at få adgang til rengøringsvejledningerne skal du udfylde nedenstående skema (giver direkte adgang). 

Når du udfylder skemaet bliver du tilmeldt vores nyhedsbreve som udkommer 1-2 gange om måneden. Du har til enhver tid mulighed for selv at bestemme hvor meget du vil høre fra os, eller helt at framelde dig i dit første nyhedsbrev. Tilmeld dig her under og få adgang til vores vejledninger med det samme.Samtykkeerklæring

Ved dette samtykke giver du tilladelse til at vi opbevarer ovennævnte data, samt at vi kan tracke din færden på vores website.  Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer personlige data i vores persondatapolitik. Du har ret til at få indsigt i, ændret og slettet de personoplysninger, som vi har registeret og behandler om dig. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på ordremodtagelse@knudedan.dk.