Problem områder Baderum

Få bugt med sæbe, snavs og kalkaflejringer på vægge, gulve og armaturer med Combi-Cid. Se vores guide til hurtig og effektiv rengøring. 

1. Skyl fliserne med vand
2. Påfør kalkfjerner f.eks. Combi-Cid , pas på aerosoler
3. Skyl igen med rent vand
4. Skrab og tør efter

Den daglige rengøring af baderum, sikrer en hygiejne i top. 

Se video og en udførlig trinvis metode nedenfor.


Skrider rengøringen får man hurtigt problemer med kalkaflejringer og sorte fuger. Se vores video med tips til en god og grundig afkalkning i baderummet der ikke tager lang tid.    

Hurtig afkalkning af baderum  

De største udfordringer man oplever i baderum er kalkaflejringer på vægge, gulve og armaturer, men ofte finder man også smuds og fastgroet snavs i fuger og kanter. I denne video viser vi hvordan baderum hurtigt og effektivt kan rengøres i bund.

Tips til afkalkning af baderum

(Ekstern link til YouTube)
Vi har brugt følgende til afkalkning af baderum:


Ovenstående kan bestilles via vores webshop. Klik på produkterne og læg i kurven.


Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.
Metoden kan benyttes i alle baderum med gulve og vægge af glatte klinker og linoleum. I baderum med klinker af marmor og terrazzo bør der ikke benyttes syre til afkalkning (se vores Tips til "Pletter på terrazzo og marmorsplit”).  


Metode til afkalkning af baderum

Alle fliser og fuger skylles grundigt med vand. Dette gøres bl.a. så syren i vores rengøringsmiddel ikke påvirker cementfugerne så meget, men også så rengøringsmidlet bliver mere jævnt fordelt. Vores sure rengøringsmiddel  Combi-Cid er særdeles velegnet til opgaven. Combi-Cid fjerner hurtigt både sæberester, snavs og kalkophobninger i en proces.

  • Vægge og gulve vaskes med en opløsning af Combi-Cid nedefra og op efter. 
  • Brug Combi-Cid ufortyndet på svære kalkaflejringer, og en 5-10 % opløsning på områder med lette kalklag. Benyt en skurenylon med holder eller en skumsprøjte for at undgå aerosoler. Husk også beskyttelsesudstyr som nævnt i sikkerhedsdatabladet. 
  • På armaturer og i hjørner bruges en børste eller skuresvamp evt. med ufortyndet Combi-Cid. 
  • Når gulv og vægge er sæbet ind, skal rengøringsmidlet have lov til at virke i 1-10 minutter. Ved meget beskidte overflader kan det være en fordel med manuel bearbejdning. 
  • Skyl efter med rigeligt vand og skrab det overskydende vand i kloakken.Ovenstående metode bruges som gundrengøring efter behov når kalkaflejringerne har ophobet sig, og ikke kan fjernes ved den daglige vedligehold. 

Se også: 

Daglig rengøring af baderum Sorte fuger i hjørnerne

Her kan du hente vores nye håndbog til alle der arbejder med rengøring. 

Foretrækker du at bruge et svanemærket produkt? Se hele vores sortiment af svanemærkede rengøringsmidler. 

HENT HÅNDBOG for daglig rengøring og problemområder   

Vil du have bedre rengøringsresultater ? Hent håndbog til daglig rengøring og problemområder! Den rigtige kemi, i rette mængde, på det rigtige tidspunkt gør dit arbejde meget lettere. I håndbogen får du gode tips til at klare de mere irriterende rengøringsopgaver! 

             

       Tips til baderum                 Grill-Ovn rens             Tips til linoleum      Lette skimmel angreb           Sod og nikotin