Toiletrens og kalkfjerner

Hos Knud E. Dan A/S finder du et stort udvalg af effektiv toiletrens, rust- og kalkfjerner til erhverv. Vi tilbyder et bredt sortiment af de bedste rengøringsmidler til professionel rengøring af toiletter, vådrum og badeværelser på eksempelvis skoler, virksomheder, fabrikker og lignende steder.

Toilettet og badeværelset er noget af det, som bliver brugt mest på arbejdspladser og skoler. Derfor kræver det også effektive midler for at rengøre, desinficere og slå bakterier ihjel, der hvor koncentrationen er størst. Vi forhandler nogle af de bedste rengøringsmidler i form af toiletrens og kalkfjerner til toilet, brusekabiner og håndvaske.  


 


Effektiv toiletrengøring med Knud E. Dan A/S

Med vores toiletrens, kalk- og rustfjerner bliver rengøringen let som en leg. Det er så effektivt, at det vil fjerne smudsbelægning og kalkstriber fra baderum og toiletter omgående. Vores udvalg af rustfjerner kan bl.a. bruges på jern, kobber, rustfrit stål og mange andre overflader. 

Desuden har vi gratis tips og tricks til rengøring på hjemmesiden, så du altid kan se, hvordan du bedst bruger vores produkter. Har du spørgsmål vedrørende vores toiletrens, andre rengøringsmidler, levering eller noget helt andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kalkfjerner og toiletrens

Det er altafgørende at have gode produkter til at fjerne kalk og rust med. Det er den slags rengøringsopgaver, der kræver de bedste produkter, hvis du skal undgå at slide knoerne ned. Knofedt er fint, men professionel rengøring kræver frem for alt gode produkter, så du også kan nyde dit arbejde. Det samme gælder for toiletrens, hvor den effektive og hygiejniske rengøring er alfa og omega. Der er ikke plads til slinger i valsen, når det gælder toiletrens, og det ved vi her i Knud E. Dan A/S.

Derfor har vi et nøje udvalgt sortiment af rengøringsartikler til toiletrens og til at fjerne kalk samt rust. Det er både et spørgsmål om styrke og kvalitet, men også om mængde. Hvis du eksempelvis har et stort areal, hvor der skal fjernes kalk, så har du også brug for store mængder kalkfjerner. Det finder du her hos os med 200 liters tromlen med kalkfjerner.

Knud E. Dan er din rengøringspartner 

Hos Knud E. Dan A/S er vi eksperter på området. Vi har mere end 60 års erfaring, og vi elsker vores arbejde. Vi står altid klar til at hjælpe med rådgivning, så du kan få de rengøringsprodukter til toiletrens, kalkfjerning og meget mere, som du har brug for.