Toiletrens og kalkfjerner

Hos Knud E. Dan A/S finder du et stort udvalg af effektiv toiletrens, rust- og kalkfjerner til erhverv. Vi tilbyder et bredt sortiment af de bedste rengøringsmidler til professionel rengøring af toiletter, vådrum og badeværelser på eksempelvis skoler, virksomheder, fabrikker og lignende steder. 

Toilettet og badeværelset er klart noget af det, som bliver brugt mest på arbejdspladser og skoler. Derfor kræver det også stærke midler for at rengøre, desinficere og slå de farlige bakterier ihjel, der hvor koncentrationen er størst. Vi forhandler nogle af de bedste rengøringsmidler i form af toiletrens og kalkfjerner til toilet, brusekabiner og håndvaske fra miljøvenlige brands.  

Effektiv toiletrengøring med Knud E. Dan A/S 

Med vores toiletrens, kalk- og rustfjerner bliver rengøringen let som en leg. Det er så effektivt, at det vil fjerne smudsbelægning og kalkstriber fra baderum og toiletter omgående. Vores udvalg af rustfjerner kan bl.a. bruges på jern, kobber, rustfrit stål og mange andre overflader. Desuden har vi gratis tips til rengøring her på hjemmesiden, så du altid kan se, hvordan du bedst bruger vores produkter. Har du spørgsmål vedrørende vores toiletrens, andre rengøringsmidler, levering eller noget helt andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os.