Tilbud

Gode tilbud på rengøringsmidler og rekvisitter

Du kan se denne måneds gode tilbud på rengøringsmidler og rekvisitter herunder. Udover gode tilbud får du også tips til brug af produkterne. På vores Tips & Tricks sider kan du altid hente mere inspiration. De priser vores shopløsning viser er som udgangspunkt altid prisen inkl. rabat. Du kan bestille tilbudsvarerne online lige her, eller kontakte vores kundecenter
Produktkatalog

Se vores store produktkatalog med alt indenfor rense- og rengøringsmidler, samt rekvisitter og forbrugsvarer. Herunder kan du åbne en bladrebar pdf version af kataloget.


Nyt katalog med rense- og rengøringsmidler samt masser af rekvisitter og tilbehør til rengøring

Katalog 2021 er netop udkommet i en ny 2021 version på tryk. Ønsker du at få tilsendt det nye katalog kan du gøre en af følgende:

  • Læg varenr. 99994 i kurven og få kataloget sendt med dine varer
  • Kontakt vores kundecenter på mail: ordremodtagelse@knudedan.dk
  • Bestil kataloget sammen med dine varer når du ringer eller skriver til os.


BLIV KLOGERE PÅ RENGØRING OG FÅ GODE TILBUD


Samtykkeerklæring (nyhedsmails)

Jeg giver hermed Knud E. Dan A/S tilladelse til at registrere og behandle mine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken. Vi indhenter og opbevarer dine data for, at vi kan sende relevante nyheder, tips & tricks samt gode tilbud til dig. Vi gemmer kun følgende data: Navn, E-mail, Firma og Interesser, så vi er i stand til at udvælge relevant information til netop dig. Ved dette samtykke giver du tilladelse til at vi opbevarer ovennævnte data, samt at vi kan tracke din færden på vores website.