Tilbud

Gode tilbud på rengøringsmidler og rekvisitter

Du kan se denne måneds gode tilbud på rengøringsmidler og rekvisitter herunder. Udover gode tilbud får du også tips til brug af produkterne. På vores Tips & Tricks sider kan du altid hente mere inspiration. De priser vores shopløsning viser er som udgangspunkt altid prisen inkl. rabat. Du kan bestille tilbudsvarerne online lige her, eller kontakte vores kundecenterKØB ONLINE

Få op til 15 % rabat og fri fragt når du handler.

Se hvordan her.

Er du ikke kunde i forvejen, kan du handle som kontantkunde uden oprettelse. 

Er du kunde og oprettet på shoppen skal du blot logge ind og handle. Har du glemt dit login? Klikker du på "glemt login", skriver den mailadresse du er oprettet med og får straks tilsendt dit login. 

Er du kunde og har ikke handlet på shoppen før, skal du tilmeldes. Udfyld oprettelsesformularen eller kontakt vores kundecenter.BLIV KLOGERE PÅ RENGØRING OG FÅ GODE TILBUD


Samtykkeerklæring (nyhedsmails)

Jeg giver hermed Knud E. Dan A/S tilladelse til at registrere og behandle mine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken. Vi indhenter og opbevarer dine data for, at vi kan sende relevante nyheder, tips & tricks samt gode tilbud til dig. Vi gemmer kun følgende data: Navn, E-mail, Firma og Interesser, så vi er i stand til at udvælge relevant information til netop dig. Ved dette samtykke giver du tilladelse til at vi opbevarer ovennævnte data, samt at vi kan tracke din færden på vores website. 


Produktkatalog

Se vores store produktkatalog med alt indenfor rense- og rengøringsmidler, samt rekvisitter og forbrugsvarer. Herunder kan du åbne en bladrebar pdf version af kataloget.OBS! Et nyt katalog er på trapperne. 

Du får besked i din inbox når det er sent til trykkeren, såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

DU KAN BLIVE TILMELDT HER

Vi sender max. 2-3 mails om måneden og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.