TOTALLEVERANDØR AF RENSE- OG RENGØRINGSMIDLER

samt rekvisitter og tilbehør

OBS! Kun salg til erhvervsdrivende


Få 15% i rabat

Når du samler dine ordrer sparer vi ekspeditionsomkostninger. Besparelsen giver vi videre til dig således: Ordrestørrelse netto* (ekskl. moms.)

kr. 2.000 - 2.499 prisliste priser fratrækkes 5%

kr. 2.500 - 4.999 prisliste priser fratrækkes 10%

> kr. 5.000 prisliste priser fratrækkes 15%

*) Kampagnevarer medregnes ikke

Levering

Vi leverer til hele landet. Vi bestræber os på at levere din ordre indenfor 3 arbejdsdage. Ordre med skaffevarer vil så vidt muligt blive leveret indenfor 10 arbejdsdage.

Alle angivne leveringstider er vejledende og medfører ikke forsinkelsesansvar.

Fragt

Ved online handel her på shoppen får du gratis levering på ordrer > 800 kr. (ekskl. moms). Ordrer under 800 kr. faktureres leveringsomkostninger på kr. 110 + moms.

Fragt på ordrer der ikke bestilles via shoppen:

Der leveres fragtfrit i Danmark (Færøerne og Grønland undtaget) ved køb over DKK 2000,- ekskl. moms. Ved køb under DKK 2000,- faktureres fragt ud fra fragtmandens tabeller.

Se vores salgs- og leveringsbetingelserNY KUNDE 

Er du ikke kunde i forvejen, skal du blot begynde at handle. Under tjek-ud får du mulighed for at vælge, at du gerne vil oprettes som kunde.


Sådan handler du på shoppen

Du går bare i gang med at fylde kurven med varer - du finder vores varer på fanen produkter, eller benyt søgefunktionen her på siden.

klik på kurven for at gå til betaling. 

Du kan vælge at afhente varerne i Greve, eller at få dem sendt med fragt. 

Når du er færdig med din første ordre, kan du vælge om du vil oprettes som kunde i vores system. Tilvælges dette vil du få et login tilsendt på mail.

Alle nye kunder skal betale kontant ved den første ordre. Har du allerede en konto hos os, eller vil du gerne oprettes med en konto, skal du udfylde vores formular nedenfor og afvente et login på e-mail. 

Levering i udlandet

Vi henstiller til, at du tager kontakt til vores kundecenter på mail: ordremodtagelse@knudedan.dk såfremt at dine varer skal leveres uden for landets grænser.

Vores rengøringsmidler produceres på fabrikken i Greve. Link til YouTube.


Til eksisterende kunder der mangler et login

Som kunde kan du handle på vores e-handelsløsning, med de samme betingelser som når du ringer ind, eller sender en mail. 

Skriv en mail til vores kundecenter med dit kundenummer og det brugernavn og e-mail adresse du ønsker at benytte. Vi sender et login til shoppen inden for 1-2 arbejdsdage. Skriv til ordremodtagelse@knudedan.dk.


Du kan betale med MobilePay

Vi vil gerne gøre det endnu lettere at handle online på www.knudedan.dk. Nogle af jer har sikkert opdaget, at vi har indført NemID godkendelse på online betalinger med kreditkort.  Vi ved, at dette kan skabe problemer for nogle virksomheder. Af samme grund har vi valgt fremover at tilbyde betaling med MobilePay på online ordrer. 

Har du hverken mulighed for at benytte MobilePay eller NemID godkendelse anbefaler vi, at du kontakter vores kundecenter for en kreditgodkendelse. 


Derfor skal du godkende din betaling på nettet to gange 

Vi har skruet op for sikkerheden omkring online betalinger, fordi der findes et lovkrav om, at senest den 1. januar 2021 skal den ekstra sikkerhed være indført i alle netbutikker i Danmark. 

DOBBELT GODKENDELSE, NÅR DU HANDLER PÅ NETTET, MINDSKER RISIKOEN FOR SNYD MED BETALINGSKORT.  

Den nye metode, der skal øge sikkerheden, kaldes to-faktor-godkendelse. To-faktor-godkendelse betyder, at du skal godkende og bekræfte din betaling på to forskellige måder – med to koder.  Den nye metode gør det sværere for svindlere at få fingrene i kortoplysninger og misbruge betalingskort.  Den første gang, du skal godkende din betaling to gange, vil du blive foreslået at bruge NemID. Du kan bruge dit NemID ved hjælp af en app på en smartphone eller en NemID nøgleviser.


Vi har nu gennem 60 år opbygget en betydelig viden om afrensning og rengøring. 

Vores viden stiller vi til rådighed på mange måder: 

Med et login til vores shop har du mulighed for at: 

  • Se priser, billeder og varebeskrivelser 
  • Handle 24 timer i døgnet, lige når det passer i din planlægning 
  • Oprette egne favoritlister, samt at se dine tidligere bestillinger 
  • Hente SDS datablade og brugsvejledninger på vores egne midler 
  • Hente skabelon til kemisk risikovurdering på vores egne midler 


"HUSK på shoppen får du gratis levering ved køb for over kr. 800,- i samme ordre, og mulighed for mængderabatter på op til 15 % på din samlede ordre."