Vinduespudserudstyr 

Med vores store udvalg af professionelt udstyr til vinduespudsningen kan du få klaret jobbet på ingen tid. Vi har hos Knud E. Dan A/S sørget for, at du finder det, du måtte have brug for, når arbejdet skal gøres. Se tip til vinduespolering her.

I vores nedenstående sortiment finder du både skrabere, cleaner skinner, viskestykker og meget andet, der fungerer som perfekte rekvisitter, når vinduespudsningen kalder. Med en god spand lidt sæbe og det rigtige udstyr ved hånden skal du nok klare dig gennem pudsearbejdet.

Udstyr til vinduespudsning

Et godt stykke arbejde starter med godt udstyr, især hvis du skal have en god oplevelse, når du arbejder. Det gode udstyr til vinduespudsning sparer dig tid og kræfter, og giver et flottere resultat. Hos Knud E. Dan A/S har vi mere end 60 års erfaring indenfor udstyr til rengøring og vinduespoléring, og det betyder, at vi næsten er eksperter på området. Gennemse vores udvalg af udstyr til vinduespudsning, og find det du mangler for at blive klar til et professionelt og veludført stykke arbejde. 

Tip! Sørg også for at få tørret vinduesrammen, så det nedløbende vand ikke sætter mærker på ruden eller på vinduesrammen. Du kan tørre vandet væk med et almindeligt viskestykke eller et mikrofiberviskestykke – begge dele finder du her. Vores klude passer perfekt til rengøring og kan derfor også bruges til andre projekter. 

Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores udstyr til vinduespudsningen, kan du altid kontakte os.

Professionelt vinduespudserudstyr

For de uindviede, så kan vinduespudsning forekomme simpelt, men vi ved godt, at den gode og hurtige vinduespudsning både kræver et professionelt håndelag og det rette udstyr. Et vindue røber dine fejl mere end nogen anden overflade, så der er ingen grund til at hoppe over, hvor gærdet er lavest. 

Find skrabere, viskestykker, klinger, stripovertræk og meget mere her på siden, så du er klar til enhver opgave med vinduespudsning.