EFFEKTIV RENGØRING OG HYGIEJNE I CAFE OG RESTAURATIONSBRANCHEN 

Ønsker du en mere effektiv og økonomisk tilgang til rengøring i café og restaurationsbranchen? Uanset om dine medarbejdere selv gør rent, eller om du får ekstern hjælp, kan du blive klogere når du henter vores guide til rengøring på restaurationer

Når du køber dine rengøringsmidler hos os, får du individuel og professionel hjælp til valg af rengøringsmidler og metoder, der passer i netop din forretning. Her på vores hjemmeside kan du finde video og guides til rengøring af toiletter, køkkener, gulve og inventar. Vi yder desuden hjælp til arbejdssikkerheden, ved at du for alle vores produkter kan finde sikkerhedsdatablade, brugsvejledning og skabelon til kemiske APV, som blot skal udfyldes og gøres tilgængeligt for dine medarbejdere. 

Har du fortsat udfordringer med rengøringen kan du kontakte vores konsulenter for en personlig gennemgang af din virksomhed.

Udfyld formularen herunder og tryk SEND. Du modtager efterfølgende en mail med guiden til rengøring i restauration og caféer. Du bliver også tilmeldt vores nyhedsbrev, med gode tilbud og tips&tricks til rengøring. Vi sender max. 2-3 e-mails om måneden. 


Har du udfordringer i forhold til rengøringen?  

- hos os får du: 

  • mere effektive midler 
  • økonomisk tilgang til rengøring  
  • individuel og professionel hjælp 
  • rengøringsmidler og metoder,  der passer i netop din forretning 
  • hjælp til arbejdssikkerheden 
  • shopping 24/7 og levering til døren 
  • fri fragt på ordre > 800 kr. .


HENT GUIDE til valg af metoder og produkter i din branche, ved at udfylde firma, navn og e-mail. Du vil inden for få øjeblikke modtage vores pdf guide på e-mail. Efterfølgende vil du modtage nyhedsmails fra os. Du kan til enhver tid afmelde mails eller rette din preferencer. 

SAMTYKKE: Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer personlige data her... 


Rengøring og desinfektion i 2 trin:

Effektiv rengøring opløser og fjerner skidt og snavs. En god rengøring forudsætter at der er lagt en god rengøringsplan, og at der bruges egnede midler og rekvisitter. Desinfektion slår farlige bakterier og vira ihjel på i forvejen rengjorte overflader.  Der skal bruges fødevaregodkendte desinfektionsmidler, der lever op til strenge krav for dokumentation af bl.a. effektivitet. 

På linket herunder, finder du effektive produkter til rengøring og desinfektion af storkøkkenet, hos bageren, slagterforretningen ol..

RENGØRING OG HYGIEJNE I FØDEVARERSEKTOREN


Fødevaresikkerhed:   “Af hensyn til fødevaresikkerheden skal fødevarevirksomhederne sørge for tilstrækkelig effektiv rengøring og desinfektion af lokaler, inventar, udstyr, arbejdsredskaber m.v. . Rengøring af inventar skal foretages så hyppigt, som det af hygiejniske grunde er påkrævet. Redskaber, maskiner m.m. skal rengøres og om nødvendigt desinficeres mindst én gang hver arbejdsdag. Beholdere skal altid rengøres efter tømning (ref. Fødevarestyrelsen).