EFFEKTIV RENGØRING OG HYGIEJNE I CAFE OG RESTAURATIONSBRANCHEN 

Ønsker du en mere effektiv og økonomisk tilgang til rengøring i café og restaurationsbranchen? 

Uanset om dine medarbejdere selv gør rent, eller om du får ekstern hjælp, kan du blive klogere når du henter vores guide til din branche

Når du køber dine rengøringsmidler hos os, får du individuel og professionel hjælp til at vælge de rigtige rengøringsmidler og -metoder til din virksomhed. Du kan finde videoer og guides til rengøring af toiletter, køkkener, gulve og møbler på vores hjemmeside. 

i yder også assistance med sikkerhedsforanstaltninger ved at levere sikkerhedsdatablade, brugsanvisninger og en skabelon til kemikalierisikovurderinger, som blot skal udfyldes og stilles til rådighed for dine medarbejdere.

Har du fortsat udfordringer med rengøringen kan du kontakte vores konsulenter for en personlig gennemgang af din virksomhed.


Hent vejledninger til din branche

Har du udfordringer i forhold til rengøringen?   

- hos os får du: 

  • mere effektive midler økonomisk tilgang til rengøring  
  • individuel og professionel hjælp 
  • rengøringsmidler og metoder,  der passer i netop din forretning 
  • hjælp til arbejdssikkerheden 
  • shopping 24/7 og levering til døren fri fragt på ordre > 800 kr. .


Kontakt os


Knud E. Dan A/S kan hjælpe dig med netop det. Få adgang til vores pdf-guide fyldt med information om de nyeste produkter og metoder i din branche. Du vil også løbende modtage nyheder fra os, så du kan holde dig opdateret om den seneste udvikling. 

Du vil være i stand til at træffe informerede beslutninger om, hvilke produkter og metoder der er bedst for din virksomhed - baseret på konkrete beviser, ikke gætværk. Så hvorfor vente? Tilmeld dig i dag! 


Har du brug for en pålidelig og effektiv måde at rengøre din virksomhed på?

Knud E. Dan A/S tilbyder en bred vifte af produkter, der kan hjælpe dig med at rengøre og desinficere din virksomhed. Vores produkter er designet til at være effektive og nemme at bruge, så du kan få arbejdet gjort hurtigt og effektivt. 

Vi forstår, at en god rengøring kræver en veltilrettelagt tilgang og det rigtige værktøj. Derfor tilbyder vi produkter, der er både effektive og overkommelige - så du kan få arbejdet gjort rigtigt hver gang. 


Rengøring og desinfektion i 2 trin:

Effektiv rengøring opløser og fjerner skidt og snavs. En god rengøring forudsætter at der er lagt en god rengøringsplan, og at der bruges egnede midler og rekvisitter. Desinfektion slår farlige bakterier og vira ihjel på i forvejen rengjorte overflader.  Der skal bruges fødevaregodkendte desinfektionsmidler, der lever op til strenge krav for dokumentation af bl.a. effektivitet. 

På linket herunder, finder du effektive produkter til rengøring og desinfektion af storkøkkenet, hos bageren, slagterforretningen ol..

RENGØRING OG HYGIEJNE I FØDEVARERSEKTOREN


Fødevaresikkerhed:   “Af hensyn til fødevaresikkerheden skal fødevarevirksomhederne sørge for tilstrækkelig effektiv rengøring og desinfektion af lokaler, inventar, udstyr, arbejdsredskaber m.v. . Rengøring af inventar skal foretages så hyppigt, som det af hygiejniske grunde er påkrævet. Redskaber, maskiner m.m. skal rengøres og om nødvendigt desinficeres mindst én gang hver arbejdsdag. Beholdere skal altid rengøres efter tømning (ref. Fødevarestyrelsen).