Skadeservice

Arbejder du i skadeservicebranchen? Vi har over 60 års erfaring med at udvikle rengøringsmidler til brug i skadeservice-forhold. 

Vores sortiment af produkter er designet til at rense sod, fedt, snavs, skimmel, alger ol. væk hurtigt og nemt. 

Du kan finde al den information, du har brug for at vide om vores produkter her på vores hjemmeside. Vi har en række guider, der hjælper dig med at vælge og bruge det rigtige produkt til enhver skadeservice-situation. 

Vi tilbyder vores vejledninger gratis som downloads! 

- Download en af vores gratis guides i dag og se, hvordan Knud E. Dan A/S kan være med til at gøre dit arbejde nemmere og bedre!Brandskade

Skal du bruge rensemidler specielt udviklet til sanering efter brandskader samt følgeskader efter brand?

Knud E. Dan A/S har det perfekte produkt til dig! Vores rensemidler er specielt designet til oprydning og restaurering efter brand. Vi har en række produkter, der er hårde mod snavs og snavs, men skånsomme mod overflader. Så uanset hvilken type skade du har at gøre med, har vi den perfekte løsning til dig. 

Rengøring efter en brand kan være en uoverskuelig opgave. Men med vores produkter behøver det ikke at være det! Vi gør det nemt for dig at få din virksomhed op at køre igen – hurtigt og effektivt. Bare klik her for at lære mere om vores rensemidler, og hvordan de kan hjælpe dig med at komme dig efter en katastrofe. 

Anmod om en gratis prøve af vores rensemidler i dag!  


Graffitiafrensning

Graffiti og maling kan ødelægge overflader på bygninger, maskiner, biler m.fl. 

Vi fremstiller specialiserede produkter til at fjerne graffiti og maling fra alle former for overflader. Vores sikre metode garanterer et godt resultat hver gang. 

Knud E. Dan A/S’ metodediagram beskriver den sikreste fremgangsmåde, og giver gode råd inden behandlingen påbegyndes. Husk også at det er en rigtig god ide at lave graffitibeskyttelse, i form af anti-graffiti behandling, fordi det forhindrer ny graffiti i, at trænge ind i overfladen.!


Lugtsanering

Er du professionel og skal du have fjernet lugt? 

Sådan fjerner du den grimme lugt!

Vi har et stort Alron sortiment, der er specialiseret indenfor professionel lugtsanering. 

På vores sider med tips & tricks finder du desuden hjælp til lugtgener fra husdyr, affald, tøjvask, køleskabe og meget andet.

 Lugtgener kan opstå af mange ting, og gennem tiden har vi rådgivet mange omkring lugtsanering. På vores sider med tips & tricks finder du hjælp til lugtgener fra husdyr, affald, tøjvask, køleskabe og meget andet. 

Find mere om hvordan du fjerner den grimme lugt nemt, hurtigt og effektivt lige her:


Skimmel og vandskade

Er du professionel, og vil du gerne vide, hvordan man renoverer efter vandskader og forhindrer skimmelangreb?


Vi har udviklet et metodediagram, som vejleder dig sikkert igennem opgaven. Vores guide er målrettet professionelle aktører. 

Du kan se vores tips & tricks, hvis du skal fjerne lette skimmelangreb forårsaget af fugt. 

Dette er en nødvendig guide for alle professionelle aktører, der ønsker at forebygge og eliminere risikoen for skimmelangreb. 

- Download vores gratis guide her!