Skadeservice

Dansk producent med specialiserede produkter til skadeservicebranchen

Vi har 60 års erfaring med udvikling af rense- og rengøringsmidler til danske forhold. Vores sortiment indeholder de bedste og mest effektive produkter til afrensning af sod, fedt, snavs, skimmel, alger ol. Vi forhandler desuden et bredt sortiment af midler til lugtsanering fra Alron.


Her kan du hente vores populære vejledninger til skadeservice

Vi har udviklet en serie vejledninger til korrekt valg og brug af vores midler i de forskellige situationer, som skadeservice medarbejderne stilles overfor, i deres daglige virke.

Du kan hente vejledningerne herunder. Bemærk også at du på siden med tips & tricks kan se hvordan vi løser alverdens rengøringsudfordringer for vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle udfordringer vores erfarne rengøringskonsulenter kan vejlede om. 


BRANDSKADE

Se produkter til brandskader

Rensemidler specielt udviklet til sanering efter brandskader samt følgeskader efter brand. 


GRAFFITIAFRENSNING

se midler til graffitiafrensning

Afrensning af graffiti og maling. Vores metodediagram beskriver den sikreste fremgangsmåde og giver gode råd inden behandlingen påbegyndes. 


LUGTSANERING

 rengøringsmidler til lugtsanering 

VANDSKADE

tips til rengøring af skimmel

Sådan renoverer du efter vandskader og forhindrer skimmelangreb. Vi har udviklet et metodediagram der vejleder dig sikkert igennem opgaven.
Vejledning til skimmelsanering og vandskader


Dokumentation og vejledning:

Som markedsledende indenfor produktion og salg af midler til skadeservicebranchen, har vi stor erfaring med korrekt dokumentation og effektiv vejledning, i brug af vores produkter.

Under produkter finder du altid de senest opdaterede sikkerhedsdatablade og produktvejledninger på alle produkter til branchen. Har du behov for at blive opdateret med nye sikkerhedsdatablade, kan du tilmelde dig vores mailservice herunder.Kerneprodukter til lugtsanering 

Alron´s kerneprodukter er fordelt på fire niveauer, fra identificering af skader til rengøring, lugtkontrol, sanering og desinfektion, som giver kunderne en omfattende værktøjskasse.   Lugtsanering omdøbes til lugtkontrol med henblik på at afklare produkternes kapacitet til at ændre og forbedre lugt-profiler, samt for at skelne mellem lugtsanering og lugt kontrol.

Morgendagens kemi, i dag! 

Når der opstår et behov for at bruge kemi i forbindelse med saneringsopgaver, er det vigtigt at bruge det miljømæssigt bedste alternativ. Alron stiller følgende krav ved udvikling af deres produkter:   

    • Hvordan opnår vi det bedste miljø for sanitøren? 
    • Hvordan opnås bedst mulig økonomi i en saneringsopgave? 
    • Hvordan opnås den bedst mulige genetablering af overfladen? 
    • Hvordan elimineres farlige restprodukter ved sanering?   

Ved at stille disse krav har Alron ikke kun formået at forbedre produktporteføljen, men også at skabe nye formuleringer, der opfylder alle kravene.  


LUGTSANERINGSSKEMA

Her kan du hente skema til valg af lugtsanering. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du samtidigt adgang til alle vores praktiske guides til skadeservice.