Hunde og katteurin der lugter 

Er du plaget af dårlig lugt fra husdyr ?    

Kenneler, dyrlæger, gårdejere, viceværter og servicemedarbejdere alle vegne; har oplevet besværet med at slippe af med dårlig lugt efter urin, afføring og snavs fra de kære husdyr. Her finder du gode råd til effektiv fjernelse af den dårlige lugt:  

 • Udenfor på grus og fliser 
 • Lokaler og bure
 • vasketøj - tæpper ol.
 • Gulvtæpper og anden gulvbelægning  


Sådan fjerner du dårlig lugt udenfor 

Grus, fliser og trappeopgange sprøjtes over med en 5 % Anti-Kim opløsning, for at forhindre formering af bakterier og dermed dårlig lugt. Specielt i varme somre kan det være nødvendigt at sprøjte overfladen flere gange om dagen. Anti-Kim desinficerer og løser mange former for lugtproblemer.
Rengøring af lokaler og bure   

Bure, gulve og andre snavsede overflader vaskes af med Combi-Plus. Combi-Plus er særdeles effektiv til at opløse og fjerne snavs, fedtstoffer og proteinstoffer på de fleste overflader.   

Brug Combi-Plus i en 2 % opløsning i lunkent vand og sæb ind med en svamp, klud eller børste.  Når overfladen er grundigt rengjort har bakterier svært ved at holde sig i live.  

Afvask med rent vand inden desinficering.   

Efter grundig rengøring skal overfladerne desinficeres.   

Brug Anti-Kim i en 3 % opløsning. Spray på overfladen eller vask af med klud eller svamp. Afvask til slut alle overflader der bruges til foder og fødevareropbevaring med rent vand.


FAQ 

Tip til hundetis på gulvtæpper.  Spørgsmål: Vi har lige fået en hundehvalp for 2 uger siden, men den er endnu ikke renlig, og har efterhånden formået at tisse flere steder på vores gulvtæppe. Det lugter ikke særlig godt - har I et godt råd mod dette? 

Svar: 

Vi anbefaler at brug Bio-Fresh  mod hundetis og andre organiske lugte. Du skal gøre som følger: 

 1. Tør alt det våde op så godt som muligt.
 2. Bland 1 dl.  Bio-Fresh med 3 dl. vand og kom det i en forstøversprøjte.
 3. Sprøjt på pletten og lad det tørre.

Bio-Fresh virker på alle overflader også gardiner og møbler, og til alle slags biologiske lugte, som f.eks. tis, afføring, opkast ol. Er der en synlig plet kan det betale sig at bearbejde pletten med en Bio-Fresh opløsning og en børste. 
Sådan fjerner du dårligt lugt i vasketøj  

Hvis dit vasketøj ikke bliver helt rent og lugtfrit ved almindelig vask kan du bruge vores tip til desinficering af vasketøj, som du finder lige her:  DESINFICERING AF VASKETØJ 

Ofte går det hårdt ud over en vaskemaskine når der vaskes hundetæpper og andet meget beskidt tøj i den. For at fjerne lugt af katteurin og anden dårlig lugt er det vigtigt at holde vaskemaskinen ren og affedtet. Vask ofte tromlen (evt. med Spule-Rens) og rengør gummilister og filter hver gang du har vasket meget snavsede tæpper og tøj.    

Vi gør det let for dig at købe produkterne, så du hurtigt kan fjerne lugten af urin.  

Tips til gennemtrængende hundelugt

Spørgsmål: 

Vi har købt et hus, og den tidligere ejer har haft flere hunde, så der er en meget gennemtrængende lugt af hund i huset. Lugten er specielt slem i kælderen, hvor der er cementgulv og trævægge. Hvordan får vi fjernet denne lugt?  Svar:  For at fjerne lugt skal der altid  1) gøres grundigt rent 2) desinficeres med et egnet desinfektionsmiddel, og 3) udluftning så luftens ozon kan fjerne de sidste rester af lugt. Vi anbefaler følgende:  

 1. Gør rent med Combi-Plus i hele huset. 
 2. Sprøjt derefter Bio-Fresh overalt hvor der lugter.
 3. Vask efter med vand, et par dage efter
 4. Luft godt ud i flere dage

Husk at læse vores produktinformationer grundigt inden arbejdet påbegyndes. 

Du finder produktinformationer  under de relevante produkter, eller klik på produktnavne her i teksten.Vores Tips & Tricks er forbeholdt professionelle i branchen. Alle produkterne kan købes i vores webshop, hvor du også kan hente yderligere information om produkterne. Klik på (PI) for at hente produktinformation og brugervejledning, og klik på (SDS) for at hente sikkerhedsdatablad. På sikkerhedsdatablade er beskrevet, hvilke sikkerhedsforanstaltninger, der bør tages ved brug af produkterne.  læs om sikkerhedsblade, produktinformationer og kemisk risikovurderinger. FÅ KONTAKT TIL EN SALGSKONSULENT

DU FÅR HJÆLP TIL VALG AF DE RETTE RENGØRINGSMIDLER OG REKVISITTER.


Kontaktformular - bliv kontaktet af en salgskonsulent

Eller kontakt os på: ordremodtagelse@knudedan.dk eller tlf: +45 4369 2422


Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden