Nilfisk Støvsugere 

Hos Knud E. Dan A/S fører vi hele sortimentet indenfor Nilfisk støvsugere og har gode priser på professionelle støvsugere særligt egnet til rengøring hos virksomheder.  Arbejder du med farligt støv - skal du måske bruge en sikkerhedsstøvsuger fra Nilfisk. Læs mere her.

Nedenfor har vi udvalgt de mest populære modeller, men skulle du være interesseret i en bestemt model, som du ikke finder nedenfor, kan du altid kontakte os. Se også vores udvalg af tilbehør og støvsugerposer til Nilfisk støvsugere. 

De bedste professionelle støvsugere på markedet 

Nilfisk har gennem mere end 100 år stået bag nogle af de bedste og stærkeste støvsugere på markedet, og været et særdeles anerkendt støvsugermærke både i private hjem, men i særdeleshed også indenfor støvsugere til professionel brug samt industristøvsugere.

En af de meste populære modeller er bestselleren Nilfisk VP930 HEPA BLUE, som Nilfisk selv kalder verdens bedste professionelle støvsuger og som bruges af millioner af mennesker verden over. 

Andre populære modeller er den opretstående rygstøvsuger Nilfisk GD 5 Back Nordic, som udmærker sig med lav vægt og god vægtfordeling, hvilke har gode ergonomiske fordele, samt Nilfisk VP300 og VP930, der begge er førsteklasses støvsuger til daglig rengøring på større områder.