Nilfisk Industristøvsugere 

Hos Knud E. Dan A/S fører vi hele sortimentet indenfor Nilfisk støvsugere og har gode priser på professionelle støvsugere særligt egnet til rengøring hos virksomheder.  Arbejder du med farligt støv - skal du måske bruge en sikkerhedsstøvsuger fra Nilfisk. Læs mere her.

Nedenfor har vi udvalgt de mest populære modeller, men skulle du være interesseret i en bestemt model, som du ikke finder nedenfor, kan du altid kontakte os. Se også vores udvalg af tilbehør og støvsugerposer til Nilfisk støvsugere. 

De bedste professionelle støvsugere på markedet

Nilfisk har gennem mere end 100 år stået bag nogle af de bedste og stærkeste støvsugere på markedet, og været et særdeles anerkendt støvsugermærke både i private hjem, men i særdeleshed også indenfor støvsugere til professionel brug samt industristøvsugere.

En af de meste populære modeller er bestselleren Nilfisk VP930 HEPA BLUE, som Nilfisk selv kalder verdens bedste professionelle støvsuger, og som bruges af millioner af mennesker verden over.

Andre populære modeller er den opretstående rygstøvsuger Nilfisk GD 5 Back Nordic, som udmærker sig med lav vægt og god vægtfordeling, hvilket har gode ergonomiske fordele, samt Nilfisk VP300 og VP930, der begge er førsteklassesstøvsugere til daglig rengøring på større områder.

Hvilken Nilfisk industristøvsuger skal du vælge?

Vores udvalg af Nilfisk industristøvsugere her på siden omfatter en lang række forskellige modeller, som alle kommer med forskellige egenskaber. Så hvilken en skal du vælge?

Det kan være svært at komme frem til det rette valg, men ved at stille dig selv et par spørgsmål inden køb, kan du komme et skridt nærmere at tage den rette beslutning.

Når du køber en Nilfisk industristøvsuger, skal du bl.a. tænke på:

  • Om støvsugeren skal være nem at transportere
  • Om støvsugeren skal have et lavt lydniveau
  • Om støvsugeren skal have en høj kapacitet
  • Om din Nilfisk-industristøvsuger skal være i stand til at suge vådt såvel som tørt

I en mindre industrivirksomhed kan en Nilfisk-industristøvsuger med en lav kapacitet måske være tilstrækkeligt, men i sidste ende handler det om, at du skal finde ud af, hvad du helt præcist skal bruge din Nilfisk-industristøvsuger til, samt hvor meget du skal bruge den.

Her hos Knud E. Dan A/S finder du kraftfulde Nilfisk-industristøvsugere samt mindre kraftige modeller, men lige meget hvad du vælger, kan du dog altid være sikker på at få et pålideligt produkt, som vil blive en vigtig del af den daglige rengøring i din virksomhed.