Håndklædeark 

Hos Knud. E. Dan A/S fører vi et stort og varieret udvalg af papirhåndklæder, der opfylder de basale håndtørringsbehov og spiller en betydelig rolle i god håndhygiejne på bl.a. arbejdspladsen. Håndklædearkene kommer i en række forskellige papirkvaliteter og sugeevne og er med til at nedbringe spredningen af bakterier og sygdomsfremkaldende virusser, når der skal tørres hænder.

I vores sortiment tilbyder vi både 2- og 3-lagspapir fra mærker som Katrin, Tork og Careness, der opfylder lige netop dét behov, du måtte have, når det kommer til tørringsprocessen. 

På vores webshop finder du ligeledes håndaftørringsdispensere hvor optimal funktionalitet er i fokus. Disse dispensere passer til håndklædearkene og er med til at gøre tørringsprocessen mere hygiejnisk. Hvilken dispenser du skal bruge til dine papirhåndklæder, kan du se under specifikationerne for hvert produkt. 

Køb dine papirhåndklæder i dag hos Knud E. Dan A/S 

Ønsker du professionel ekspertise til dit køb af håndklædeark og tilsvarende dispensere, kan vi kontaktes på tlf. 43 69 24 22 , eller kontakt din konsulent direkte her. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.