Fliser og fuger i badeværelset

Spørgsmål: 

Jeg skal snart fraflytte min lejlighed for at starte på en frisk og vil derfor gerne have et godt råd om rengøring af fliser og fuger i brusekabinen, derved kan jeg jo spare lidt på udgifterne til istandsættelse!!! 

Svar: 

Vi har et produkt beregnet til afkalkning og rengøring af badeværelser der hedder Combi-Cid. Ved tykke kalklag kan du påføre Combi-Cid ufortyndet. Ellers kan du bruge en 10% opløsning. 

Vand fliserne før du påfører Combi-CidPåfør med blød børste, hvid skurenylon eller skumsprøjte. 

Gentag påføringen til produktet ikke bruser op længere, og skyl efter med vand.
Spørgsmål: 

Hvordan får jeg fugtpletter af brusekabinens samlinger og gulv, som er lavet af linoleum? 

Svar: 

Hvis der er fugt i rummet skal du prøve at fjerne den. Du kan evt. bruge en varmeblæser som du sætter til 30 grader i 6 timer. Anskaf evt. et hygrometer, så du kan holde øje med luftfugtigheden i rummet. Når luftfugtigheden overstiger 70% skal du sørge for at lufte grundigt ud. For at fjerne de eksisterende fugtpletter kan du sprøjte kabinen med en 50% opløsning af Anti-Kim. 

Lad opløsningen sidde 2-3 dage, før du vasker den af igen .Bemærk! at linoleum ikke må vaskes i et meget alkalisk rengøringsmiddel til dagligt. Til daglig vedligehold kan bruges sæbespåner eller en plejende gulvsæbe. Husk at læse vores produktinformationer grundigt inden arbejdet påbegyndes. 

Du finder produktinformationer i kataloget under de relevante produkter, eller klik på de understregede produktnavne her i teksten.