Klare råd om rengøring ved virus

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du gør rent for at mindske smitten med virus. Men hvad er god rengøring, og hvilke rengøringsmidler skal man bruge for effektivt at mindske risikoen for smitte? Det giver Kosmetik- og hygiejnebranchen dig svaret på med en ny guide. Hent faktaarket her.


Klare råd om rengøring


"Forskning peger på, at denne virus kan overleve på overflader i op til 72 timer. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer din rengøring på de steder, som du oftest rører med dine hænder. Det er eksempelvis dørhåndtag, fjernbetjeningen, computermusen, tastaturet, lyskontakter og vandhaner. ”Er du syg, er det vigtigt, at du skruer op for frekvensen af din rengøring. Gør gerne rent dagligt på kontaktfladerne, og så er det bedst, hvis det er den syge person, som gør det. På den måde mindsker man risikoen for at smitten bredes i hjemmet,” siger Helle Fabiansen. 


Rengøringsmidler til erhverv

Her hos Knud E. Dan A/S sælger vi ikke rengøringsmidler til private. Mange af de gode råd kan du dog tage med når du går på job, om det er i butik, på kontoret eller andre arbejdspladser. 

Vi har udviklet rengøringsplaner til Skoler, virksomheder, supermarkeder og institutioner som kan hentes på denne side. 

Find gerne din inspiration til grundig rengøring på din arbejdsplads på disse.   


Rengøring af overflader 

Til rengøring af overflader, hvor der er meget kontakt anbefaler vi rengøring med Poler-Mix og desinfektion med O2-tabs.