Lugtsaneringsmidler

Som Danmarks førende leverandør af midler til skadeservicebranchen fører vi naturligvis også Alron´s populære serie til lugtsanering. 

Herunder finder du produkter til: Tør lugtsanering, Våd lugtsanering, Oxidationsmidler til desinficering, Mikrobiologisk lugtkontrol samt tilbehør og maskiner til lugtsanering. 

Bliv klogere på produkterne og hent guides og vejledninger.

På Alron Academy finder du video med anvisning på tør og våd fogging. 

Kerneprodukter til lugtsanering 

Vi forhandler desuden et bredt sortiment af midler til lugtsanering fra Alron. Alron´s kerneprodukter er fordelt på fire niveauer, fra identificering af skader til rengøring, lugtkontrol, sanering og desinfektion, som sammen med vores eget produktsortiment giver jer en omfattende og fuldendt værktøjskasse. Lugtsanering omdøbes til lugtkontrol med henblik på at afklare produkternes kapacitet til at ændre og forbedre lugt-profiler, samt for at skelne mellem lugtsanering og lugt kontrol.

Morgendagens kemi, i dag! 

Når der opstår et behov for at bruge kemi i forbindelse med saneringsopgaver, er det vigtigt at bruge det miljømæssigt bedste alternativ. Alron stiller følgende krav ved udvikling af deres produkter:   

    • Hvordan opnår vi det bedste miljø for sanitøren? 
    • Hvordan opnås bedst mulig økonomi i en saneringsopgave? 
    • Hvordan opnås den bedst mulige genetablering af overfladen? 
    • Hvordan elimineres farlige restprodukter ved sanering?   

Ved at stille disse krav har Alron ikke kun formået at forbedre produktporteføljen, men også at skabe nye formuleringer, der opfylder alle kravene.